- AutorOdp.
- 9 czerwca 2008 at 07:20
[usunięto_link] wrote:
jednak jestem w ciąży :(:(:(:(:( zastanawiam się nad usunięciem.
Usuń się z Ziemi. Im mniej takich ludzi tym lepiej. Przypominam, że Twoją ciąża to też udział Twojego faceta. Gdzie on teraz jest?
9 czerwca 2008 at 08:00robi pranie 😀
9 czerwca 2008 at 14:10[usunięto_link] wrote:
robi pranie 😀
Generalne. Ręczników 😆
A swoją drogą przykra ta historia trochę..
9 czerwca 2008 at 14:21Słuchajcie- moim zdaniem albo jest to idiotyczna prowokacja albo po prostu w sypialni (?) poziomki działo się coż więcej niż… no włażnie. (w ręcznik?!) 🙄
9 czerwca 2008 at 16:24a co on na to że jesteż w „ciąży”…no na moje oko to też się nie działo tak jak opisałaż…wniosek jeden-CHOWAĆ RĘCZNIKI!!! 😀
18 czerwca 2008 at 13:47Poziomko, to mało prawdopodobne, żebyż zaszła w ciążę w opisanych okolicznożciach. Jeżeli natomiast rzeczywiżcie jesteż w ciąży (raczej w wyniku czego innego, niż opisanych pieszczot), to usunięcie jej nie jest dobrym rozwiązaniem. Żałowałabyż tego do końca życia. Małe serduszko, które bije pod Twoim sercem marzy o tym, żeby Cię pokochać i żebyż Ty je pokochała! A jeżeli okolicznożci na to nie pozwalają, byż mogła je sama wychować, są inne rozwiązania (np. adopcja). Jesteż na pewno silną i wartożciową kobietą. I będziesz wspaniałą mamą. Powodzenia!
18 czerwca 2008 at 13:52[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
W ręcznik się wytarł? a od czego sa firanki w domu ukochanej.
…dżizasss… to jedna z najbardziej obleżnych rzeczy jakie zdarza się słyszeć… i ja za każdym razem jak coż takiego slyszę, mam odruch wymiotny… 😆 😆 😆
no to malo w zyciu slyszalas!! ;p
ach nie, nie… po prostu to mi się jakoż wyjątkowe wydaje… ja mam takie żliczne zasłonki w domku… 😆
14 września 2009 at 16:38Baby to jednak złożliwy gatunek 8)
- AutorOdp.