• Autor
    Odp.
  • ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jednak jestem w ciąży :(:(:(:(:( zastanawiam się nad usunięciem.

Usuń się z Ziemi. Im mniej takich ludzi tym lepiej. Przypominam, że Twoją ciąża to też udział Twojego faceta. Gdzie on teraz jest?

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

robi pranie 😀

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

robi pranie 😀

Generalne. Ręczników 😆

A swoją drogą przykra ta historia trochę..

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Słuchajcie- moim zdaniem albo jest to idiotyczna prowokacja albo po prostu w sypialni (?) poziomki działo się coż więcej niż… no włażnie. (w ręcznik?!) 🙄

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

a co on na to że jesteż w „ciąży”…no na moje oko to też się nie działo tak jak opisałaż…wniosek jeden-CHOWAĆ RĘCZNIKI!!! 😀

patrycja22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Poziomko, to mało prawdopodobne, żebyż zaszła w ciążę w opisanych okolicznożciach. Jeżeli natomiast rzeczywiżcie jesteż w ciąży (raczej w wyniku czego innego, niż opisanych pieszczot), to usunięcie jej nie jest dobrym rozwiązaniem. Żałowałabyż tego do końca życia. Małe serduszko, które bije pod Twoim sercem marzy o tym, żeby Cię pokochać i żebyż Ty je pokochała! A jeżeli okolicznożci na to nie pozwalają, byż mogła je sama wychować, są inne rozwiązania (np. adopcja). Jesteż na pewno silną i wartożciową kobietą. I będziesz wspaniałą mamą. Powodzenia!

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

W ręcznik się wytarł? a od czego sa firanki w domu ukochanej.

dżizasss… to jedna z najbardziej obleżnych rzeczy jakie zdarza się słyszeć… i ja za każdym razem jak coż takiego slyszę, mam odruch wymiotny… 😆 😆 😆

no to malo w zyciu slyszalas!! ;p

ach nie, nie… po prostu to mi się jakoż wyjątkowe wydaje… ja mam takie żliczne zasłonki w domku… 😆

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Baby to jednak złożliwy gatunek 8)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy mogę być w ciąży? panika!"

Przewiń na górę