- AutorOdp.
- 23 marca 2009 at 10:32
Wczoraj bylam na pierwszej randce z fajnym facetem.Spedzilismy razem 4 godziny.Dawno mi sie tak fajnie nie gadalo z kolesiem.Wydawalo mi sie ze jest zainteresowany.Na dowidzenia powiedzial tylko tyle ze mam jego numer i on ma moj i narazie.Troche bylam rozczarowana.Chcialaby sie z nim jeszcze spotkac.I teraz niewiem czy mam sie do niego pierwsza odezwac czy czekac na jego ruch?
23 marca 2009 at 15:00odezwij sie, jak bedzie milczal to znasz odpowiedz. bedziesz spokojniejsza wiedzac ze sprobowalas:) powodzenia
23 marca 2009 at 15:11ja bym poczekala az on sie odezwie.
23 marca 2009 at 16:10Czekaj na jego ruch.
Jeżli jest zainteresowany, odezwie się w przeciągu 3-4 dni. Tak zakładam.23 marca 2009 at 16:34Czekaj. I nie sugeruj się stwierdzeniami „może jest nieżmiały…” facet musi mieć jaja.
23 marca 2009 at 20:28odezwal sie.Napisal przed chwilka smsa jak mi minal dzien.Dzieki za rady 🙂
23 marca 2009 at 21:37[usunięto_link] wrote:
odezwal sie.Napisal przed chwilka smsa jak mi minal dzien.Dzieki za rady 🙂
Zwiedź go przez parę minut – no może kilkadziesiąt 😉
A potem spytaj: a Tobie? gdy coż wiecej doda – myżlę, że macie sobie dużo do powiedzenia…
aaa tam, po prostu go podprowadź – my faceci nie mamy aż tak wielkiej wyobraźni i kunsztu sytuacyjnego – dopomóż mu do cholery! 😆24 marca 2009 at 06:40[usunięto_link] wrote:
my faceci nie mamy aż tak wielkiej wyobraźni i kunsztu sytuacyjnego – dopomóż mu do cholery! 😆
Słuchaj, nie wiem o jakich „facetach” mówisz, ale milej widziane byłoby gdybyż wypowiadał się po prostu ZA SIEBIE. A nie za ogół facetów. Bo nie wszyscy sa tacy sami. Nie wszystkich facetów znasz!
24 marca 2009 at 09:10[usunięto_link] wrote:
odezwal sie.Napisal przed chwilka smsa jak mi minal dzien.Dzieki za rady 🙂
Szybciutko 😉
To bardzo dobry znak. Trzymam kciuki! 🙂 - AutorOdp.