czy ona coż czuje,czemutak robi skoronigdy tego nie robiła..

• Autor
    Odp.
  • lama94
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Dzisiaj jak szedłem na ulicy i z Nią się mijałem,użmiechnąłem się ona do mnie i powiedziałem : dzień dobry,odpowiedziała, powiedziała do mnie :nie na lekcje???a ja do Niej: na 10 na fizykę przyjdę 😀 a ona Aha i poszła ale użmiechała się do mnie,tak jakoż inaczej niż do innych……Później znalazłem jej profil na nk i miała na nim podane dwie pierwsze litery nazwiska,kiedy ja wszedłem to zmieniła już sobie w danych i wpisała całe nazwisko,na następny dzień wpisała znów 2 pierwsze litery naziwska ,wiem ze to nie przypadek czy ona chce abym Ją lepiej poznał ,???po co zmieniała???żebym wiedział ,ze to ona na 100%???gdyż miala foto sprzed dwóch lat??? tez napisalem Jej później ze nie chcę psuć tego co jest miedzy Nią a jej facetem (bo rzekomo miała) a ona teraz przestała nosić pierżcionek ,ja myżlałem ze zareczynowy,czy ona coż czuje???jak myslicie??? na lekcji jak popatrze sie na Jej nogi jak siedzi to cały czas kiwa jedną nogą…..

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

marzenia żciętej głowy, daj sobie spokój

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

że to niby nauczycielka twoja? mozesz pomarzyć 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy ona coż czuje,czemutak robi skoronigdy tego nie robiła.."

Przewiń na górę