- AutorOdp.
- 6 marca 2007 at 23:57
Tez tak macie? Ja nie pójde spac jak najpierw nie wskocze do „nas” na stronke czyli nie zerkne co słychac na forum. Jejku chyba sie uzależniłam hahahahaha…ale tak powaznie to ile razy dziennie przeglądacie to forum???
7 marca 2007 at 09:32dożć często jesli tylko mam wolny czas. Lubie tu siedzieć i nie myżlę, że jest to uzależnienie… TAM gdzie się człowiek dobrze czuje zawsze będzie go Dużo 😉
7 marca 2007 at 11:22ja też tu jestem bardzo często[kilka razy dziennie]. Też przed snem tu zaglądam i z rana też. Jak mam tylko czas to siedzę na kompie
7 marca 2007 at 11:36Tużka, a co ja mam powiedzieć?
Siedze na forum 24/h.
Oczywiżcie nie czuje się uzależniony.7 marca 2007 at 13:14Ja na forum zaglądam kilka razy dziennie, a przed snem muszę wejżć obowiązkowo. Nie ma dnia, abym nie włączyła komputera i nie zobaczyła co się tutaj dzieje. [usunięto_link]
7 marca 2007 at 14:06ja za to jak siedzę na kompie za długo to potem mam wyrzuty sumienia że przecież mogłam za ten czas tyle rzeczy zrobić
7 marca 2007 at 14:10[usunięto_link] wrote:
wyrzuty sumienia
Sumienie wymyżlił kożciół, tylko po to, aby lepiej kontrolować ludzi.
To oczywiżcie temat na inną rozmowę.
7 marca 2007 at 14:14@Robert Miles wrote:
Sumienie wymyżlił kożciól, tylko po to, aby lepiej kontrolować ludzi.
nie chodziło mi o sumienie w znaczeniu kożcielnym ale o to że czasami marnuje czas przed kompem zamiast np. uczyć się.
7 marca 2007 at 14:29Ja wiem, dlatego zaznaczyłem, że to temat na inną rozmowę.
Tak tylko stwierdziłem fakt.
7 marca 2007 at 15:13az mi lepiej ze wy tez tak macie. Jak nie praocowałam o tez miałam wyrzuty sumienia ze tyle spedzam godzin przede kompem ale w sumie to byl dobry zjadacz czasu i nie dołowałam sie wtedy ze nie mam roboty. Teraz komputer, internet sa dla mnie odpręzające. Nie ma jak wrócic zmeczona z pracy zjeżć obiadek a pozniej z ciepła herbatką zasiążć przed kompem tak na godzinke, półtorej. Taki drugi seans odprężający funduję sobie przed samym snem tez ok godziny – góra dwie. Ale w sumie komputer wlaczony jest zawsze jak jestem w domciu, muzyczka z kompa, gadu – gadu to moja codziennożć
7 marca 2007 at 15:17@Tużka wrote:
muzyczka z kompa
Można wiedzieć jaka?
7 marca 2007 at 15:23jejku rożnorodna, w sumie kazdy rodzaj ale ostatnio dostałam płytke z polskim regaee – takie wesołe rytmy akurat na te wiosenne słonko które jest za oknem 😀 Myslalam ze mi sie nie spodoba ale nawet w ucho wpada
7 marca 2007 at 16:00@Tużka wrote:
rożnorodna, w sumie kazdy rodzaj
Robert Miles?
7 marca 2007 at 16:14akurat niestety nie
7 marca 2007 at 16:28@Tużka wrote:
akurat niestety nie
..a szkoda…
- AutorOdp.