- AutorOdp.
- 9 marca 2010 at 16:42
Mam przyjaciela On mi o wszystkim mowi ja mu takze ale kilka miesiecy temu jego dziewczyna miala do mnie pretensje ze ja sie do niego tak czesto odzywam odsunelam sie na bok bo wiedzialam ze sa dlugo para i nie chcialam zeby mial przez mnie awantury…. Ale wczesniej byly spacerki zawsze byl kiedy go potrzebowalam zachowywalismy sie jak para chodzilismy pod reke itp…. ale gdy wybuchla wlasnie ta afera nie odzywalam sie do niego przez dwa miesiace ale widzialam ze go bardzo interesuje co sie ze mna dzieje i pewnego dnia sie do mnie odezwal co slychac napisal mi takie zdanie „Nie odsuwaj sie ode mnie nastepnym razem bo to boli” jak ja mam to rozumiec czy tu jest cos wiecej niz tylko przyjazn???Nadal mi prawi komplementy i pza to ze mnie stracil na te dwa miechy zerwal z dominika….
9 marca 2010 at 18:45Trochę nie ogarnąłem ostatniego zdania… przez to że Cię stracił na te dwa miesiące zerwał ze swoją dziewczyną?
napisal mi takie zdanie „Nie odsuwaj sie ode mnie nastepnym razem bo to boli” jak ja mam to rozumiec czy tu jest cos wiecej niz tylko przyjazn???
Jakbyż napisała tylko to co powyżej, to powiedziałbym że po prostu nie chce tracić z Tobą kontaktu ale nie liczyłbym na coż więcej. Jednak wczeżniej napisałaż też:
Ale wczesniej byly spacerki zawsze byl kiedy go potrzebowalam zachowywalismy sie jak para chodzilismy pod reke itp.
No i tutaj wypowiem się tylko i wyłącznie w swoim imieniu, bo to wszystko zależy od osób których to dotyczy i od osoby oceniającej, a ja wiem że mam dożć „starożwieckie” poglądy jeżli chodzi o związki. Dla mnie Takie zachowanie jakie opisałaż zdecydowanie oznacza że mu na Tobie zależy i prawdopodobnie myżli o czymż więcej i skoro rozmawiacie o wszystkim to radziłbym tez porozmawiać o tych Twoich wątpliwożciach. Jak ja bym był w takiej sytuacji co on, to pewnie sam bym takiej rozmowy nie zaczął, ale ucieszyłbym się jeżli przyjaciółka mi o takich wątpliwożciach powiedziała.
I na przyszłożć odradzam takie oddalanie się (bez słowa wyjażnienia) od kogoż na kim nam zależy i z kim lubimy spędzać czas. Sam niestety stosuję takie zachowanie w formie „kary” ale wniosek jest jeden – obie osoby się tylko męczą a nie jest to tego warte. Dużo lepiej powiedzieć wprost o co chodzi, szczególnie facetom, bo my się nie domyżlimy nigdy co Wam chodzi 🙄
Pozdrawiam
9 marca 2010 at 19:10tak za to ze stracil mnie na tak spory czas zerwal ze swoja dziewczyna… ale mysle ze to nie byl jedyny powod… wiem ze glupie bylo to ze by bez slowa nagle urwac kontakt… przeprosilam Go ale nie jest tak samo. Dzis powiedzial mi ze bardzo sie o mnie martwil ze sledzil kazdy moj krok…. nie wiem co o tym myslec
- AutorOdp.