- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 19 lat, 1 miesiąc temu przez
randy.
- AutorWpisy
- 6 maja 2007 o 23:37 #1200
Hej wszystkim
W sumie nie wiem czy włażciwy dział, ale mowa o uczuciach, więc, wbrew pozorom, tego również tyczy się temat, a poza tym ciekawi mnie Wasze(Kobiet) zdanie- może okaże się pomocne.
Generalnie chodzi mi o podrywanie Kobiet w moim typie na ulicy- czy ma sens czy lepiej jednak inaczej szukać Kobiet czy tez innych Kobiet.
Zanim jednak uzyskam od Was odpowiedzi to troszkę nakreżlę sytuację żeby odpowiedzi mogły być pełniejsze.
Otóż moim zasadniczym nieszczężciem jest fakt iż zdałem sobie niedawno sprawę, że z wyglądu podobają mi się dwa typy Kobiet:
1) takie w których mógłbym się zakochać
2) takie które dla mnie są atrakcyjneW przypadku tych pierwszych „uczucie”- czy tez jego początek- powoduje, że taka Kobieta, niezależnie jakbym ją oceniał gdyby nie wzbudzała we mnie tego szczególnego uczucia, to chodzący ideał. Problem w tym, że mam nieco lat i do tej pory nigdy nie byłem na prawdę zakochany a jak rodziło się uczucie to zastosowanie do mnie miała zasada: „w tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz”. Pozostaje więc szukanie Kobiety, która mi się podoba-pociąga mnie- aby pomóc miłożci 🙂
I tutaj przechodzimy do drugiego rodzaju Kobiet. Kobieta, aby była atrakcyjna, musi spełnić jedno dodatkowe kryterium- musi mieć ogromne piersi (przy czym ogromne to na prawdę ogromne piersi typu znanej tu i ówdzie Ewy-„piosenkarki” ale im większe tym ładniejsze dla mnie). Nie wiem czy to jest zboczenie, ale nic na to nie poradzę- po prostu straznie takie Kobiety mi się podobają.
Innymi słowy- jeżli nie ma uczucia, to Kobieta musi mieć ogromne piersi (byle nie sztuczne)żeby mi się spodobała z wyglądu.
Główny problem polega jednak na tym, że ogromne piersi to oczywiżcie nie jest jedyne i wystarczające kryterium, abym mógł być w związku z daną Kobietą. I nie chodzi mi tutaj wyłącznie o wygląd twarzy czy reszty ciała (aczkolwiek nie mam jakiż specjalnych wymagań w tym zakresie). Chodzi mi o cechy charakteru typu: inteligentna (grunt że można z nią porozmawiać na różne tematy)-dowcipna- stanowcza-czy o delikatnym głosie i użmiechu na twarzy.
Myslę, ze taką Kobietę mógłbym pokochać choćby na początku nie było uczucia.
Oczywiżcie, jak łatwo się domysleć, wiele takich Kobiet nie ma, a jak jakież są to czężć na pewno jest już zajęta. Póki co nie ma ich wżród moich znajomych, ani wżród niektórych znajomych moich znajomych…Pozostaje mi więc chyba szukanie wszędzie gdzie się da (choć brzmi to desperacko, ale co zrobić).
W związku z tym czy warto podchodzić na ulicy do Kobiety, która dla mnie jest atrakcyjna? Tzn. czy jest szansa, żę Kobieta, która jest inteligentna, miła, uczuciowa, stanowcza i dla mnie atrakcyjna zareaguje pozytywnie na taką zaczepkę na ulicy czy tez raczej mam szansę tylko u Kobiet atrakcyjnych ale np nie spełniających pozostałych moich wymagań. Czy np może sobie pomyżleć, że zaczepiam ją tylko ze względu na jej duży biust (i co gorsza ma w pewnym sensie rację, ale ja przecież nie chcę jej wykorzystać)?
Jeżli nie ma sensu zaczepianie to jakie dacie recepty na poznanie takiej Kobiety lub na zakochanie się w moim przypadku?pozdrawiam
i czekam na odpowiedzi 🙂
7 maja 2007 o 05:19 #52586Jest wiele portali w necie dzie mozesz dokladnie okreslic kryteria takiej kobiety i same beda sie zglaszac 🙂
7 maja 2007 o 07:55 #52587A możesz podać przykład takich portali, w których mogę okreżlić takie kryteria dotyczące również biustu?
Czy też chodzi Ci o portale typu randki.onet.pl czy inne tego typu na tlenie lub wp?
(Tam, o ile dobrze pamiętam, jedynym sposobem na okreżlenie w ten sposób kogo poszukuje jest opisanie tego we własnym założonym profilu. Natomiast w takim wypadku trzeba by chyba zamieżcić własne zdjęcie, żeby ktokolwiek to przeczytał-póki co umieszczanie własnego zdjęcia na ogólnie dostępnych stronach to nie dla mnie- jedyne co wchodzi w grę to przesłanie komuż kogo poznam.)pozdrawiam
🙂7 maja 2007 o 11:50 #52588No wlasnie chodzilo mi o takie jak wymieniles. a moze single.pl? albo gdziekolwiek gdzie mozna dac jakies ogloszenie towarzyskie 🙂
7 maja 2007 o 13:31 #52589hmm
to może już lepiej w ogóle zlecić wyszukanie interesującej mnie Kobiety jakiejż agencji 8)
W każdym razie rozumiem, że wg Ciebie nie warto zaczepiać na ulicy?Aha- moje pytania z pierwszego posta są wciąż aktualne- czy oprócz Malinki żadna z Was (lub żaden z Was jeżli czytał) nie podpowie mi czy warto, a jeżli nie to co dalej?
pozdrawiam
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.