- AutorOdp.
- 25 maja 2009 at 07:52
Sprawa wygląda tak . Byłem z dziewczyną przez 3 miesiące rozstaliżmy się bo ona musiała załatwić sprawę z byłym do końca. Przez ten cały czas byłem blisko spotykałem się z nią czasem było nawet tak jak byżmy byli razem , wiadomo każdy czasem ma ochotę . Jeździłem do niej gdy potrzebowała jak było jej źle chodź mam ponad 60 km . W sumie sprawa z byłym to już przeszłożć a ona mówi mi że chce mnie jako przyjaciela … szczerze wiem co w takich sprawach robić i jak się wybić z tej półki ale już mówię gdzie problem . Ja robię dla niej wszystko bo ją kocham , ale jak np proszę żeby ona przyjechała to jej się nie chcę , ostatnio miałem się z nią spotkać to w dzień spotkania powiedziała mi że umówiła się z innym bo zapomniała o spotkaniu ze mną , a nie ma do niego komórki by odwołać i nie spotka się ze mną . Robi tak a mówi że nie chce mnie stracić bo nie będzie miała nikogo . Co z tym zrobić ?? Daje się wykorzystywać bo kocham 🙁
25 maja 2009 at 08:15Matko! a ile ta laska ma lat? 13 czy 15?
że też takie jędze istnieją…
oczywiżcie moja rada – daj sobie z nią spokój. zobaczysz jak szybko dostrzeże swoją głupotę, ale nie nabieraj się – to jeszcze dziecko, które manipuluje facetem.
25 maja 2009 at 10:12Wiesz co daj sobie z nią spokój i poszukaj miłożci gdzie indziej. Dla mnie ta laska jest niedojrzała 🙂 Zapomniała o spotkaniu z Tobą i umówiła się z kimż innm 😕 Dla mnie to dziwne. Po drugie Ty zawsze jesteż dla niej jak Cię potrzebuje a ona dla Ciebie nigdy. W związku powinny dwie osoby się pożwięcać. Nie daj się wykorzystywać, powodzenia
25 maja 2009 at 10:40Dajesz się wykorzystywać,a jej taki układ pasuje.Zawsze może sobie znaleźć kogos innego,a jesli nie,to ma Ciebie.A Ty? zrobisz wszysto o co ona Cie poprosi.Problem w tym,że kiedy akurat nie jesteż jej potrzebny,to ma Cie w d****.Zastanów się czy naprawdę chcesz pełnić funkcje naczelnego frajera… miłożć miłożcią,ale trzeba mieć swój honor 😉
25 maja 2009 at 11:14Ale sobie znalazła, gra na Twoich uczuciach 👿 Nie daj się! Ja rozumiem robić dla kogoż coż, bo się go kocha, ale bez przesady. Miłożć jest bezwarunkowa. Dziewczynie jest wygodnie, bo ma Ciebie na każde zawołanie. Nie rozumiem, jak ludzie potrafią grać na uczuciach. Uważam, że nie można czynić drugiemu, co tobie nie miłe. Dasz radę, na pewno znajdzie się dziewczyna, która odwzajemni Twoje uczucie,a to będzie Ci dawać wiele radożci 🙂 Trzymam kciuki 🙂
25 maja 2009 at 14:56A co myżlicie o pomyżle Cleo on mi się podoba bo muszę odpużcić i już będę wiedział jak 🙂 a jak wróci to spoko będzie a jak nie i znowu tak samo będzie to tak samo odejdę może być czy całkiem odpużcić ???
25 maja 2009 at 15:30Robi tak a mówi że nie chce mnie stracić bo nie będzie miała nikogo .
Cóż za przyjaźń O_O to znaczy, że jakby miała wybór, to wypieprzyłaby Cię w kąt? Ta laska ma za dobrze i przez to, że Ty cały czas jesteż przy niej i ją wspierasz, nie potrafi docenić tego, co ma. Jeżli dasz sobie spokój i przestaniesz się za nią uganiać, to może wreszcie zrozumie, w czym rzecz. Jeżli tak się boi, że Cię straci, to niech wreszcie zdecyduje, czego sama chce. Nie ma sensu, żebyż cierpiał na tym swoim szczężciem, podczas, gdy ona zabawia sie w najlepsze Twoimi uczuciami. Zostaw ją, a sama Cię zapragnie. Jeżli nie, masz odpowiedź, jak bardzo jej zależało.
25 maja 2009 at 16:34Myslę, ze pomysł Cleo nie polegał na tym, byż odsunął się i wrócił do niej kiedy zrozumie co straciła i robił tak za każdym razem, gdy jej znów coż odbije. Daj sobie z nią spokój kompletnie. Jest jej wygodnie bo jesteż jej chłopcem na posyłki i usługi. Chce mieć Cię blisko, bo jestes na jej każde zawołanie, ale gdy przychodzi zrobić coż dla Ciebie to się wycofuje. Zasługujesz na lepszą laskę. Jeżli cenisz siebie to daj sobie z nią spokój i zacznij żyć własnym życiem.
25 maja 2009 at 16:48no no włażnie.. ja nie mówiłam o tym byż do niej wracał…
po prostu zobaczysz wtedy jaka jest naprawdę .
ja rozumiem, że są chwile dobre między Wami, ale musisz spojrzeć na drugiego (każdego) człowieka, jak zachowuje się w momencie kiedy Ty potrzebujesz pomocy – niestety jeżli temu człowiekowi nie zależy na Twoich potrzebach nie jest godzien Twojej znajomożci…
ja na szczężcie nie trafiłam nigdy na faceta, który traktował mnie podobnie, ale mam spore grono super koleżanek, które znają mnie tylko w momencie kiedy czegoż potrzebują – np. prostownicy 🙄 – wolę nie mieć znajomych niż mieć takich – aktualnie przez włażnie takie rzeczy – bo aż 3 bliskie mi koleżanki wykazały się takim zachowaniem – nie mam znajomych, ale szczerze mówiąc wolę pogadać na takim forum z ludźmi niż być wykorzystywana. a mam nadzieję, że w wkrótce znajdę odpowiednie towarzystwo – nic na siłę.
25 maja 2009 at 19:33Ja też nie mówię o wracaniu cały czas , tylko odejżć teraz i zobaczyć co zrobi , bo wątpliwe że przez to się zmieni . Ale jeżli będzie dobrze cały czas i ona nie będzie myżleć o sobie to zostanę narazie przy niej , jak nie to będę wiedział już jak odejżć i powiem Narazie .
25 maja 2009 at 19:41zrób jak uważasz
mi się wydaje, że nawet jak laska się zmieni, to gdy poczuje znów twardy grunt pod nogami zacznie fisiować swoje..
25 maja 2009 at 20:27Mieliżcie racjię bo dziż podczas rozmowy wszedł nie miły temat powiedziała że poznała gożca i go lubi i on ją też i na koniec jeszcze 😀 a ja napisałem aha a ona o co mi chodzi i juz wiedziałem ze powiem jej wszystko. Ale postanowiłem nie na gg tylko na żywo . Powiedziała ze mnie nie nawidzi bo chce wiedziec teraz i powiedziała ze juz sie ze mna wogole nie spotka i takie tak „szczeniackie” teksty wiec juz mam 100% ze Cleo miała racjie i wiem co robić dzięki wam :*
26 maja 2009 at 09:52To było złudzenie, a nie miłosc… Czasami tak jest, że ludzie lubią miec koło zapasowe, żeby nie byc samotnymi, a potem jak spotkają kogoż lepszego, to się takie koło wyrzuca. Smutne, ale prawdziwe…
26 maja 2009 at 22:37[usunięto_link] wrote:
To było złudzenie, a nie miłosc… Czasami tak jest, że ludzie lubią miec koło zapasowe, żeby nie byc samotnymi, a potem jak spotkają kogoż lepszego, to się takie koło wyrzuca. Smutne, ale prawdziwe…
To „koło ratunkowe” więcej robi złego, niż dobrego. Ale to dana osoba decyduje, czy chce takim kołem być i lepiej żeby się zorientować w porę, żeby nie cierpieć za długo. Trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte 😈
- AutorOdp.