- AutorOdp.
- 22 kwietnia 2011 at 07:50
@tulipan321 wrote:
oskarzam o to co zrobil ze to przez niego ze moglo byc inaczej ze nie zasluzylam na takie cos zawsze chcialam miec dziecko i wiem ze popradzialbym sobie bez niego niestety zostalo mi to odebrane.
O co go oskarżasz,że poroniłaż? Jeżli tak to prawdopodobnie się mylisz,bo z tego co pisałaż nie zadbałaż o siebie wcale. Rozstanie nie jest powodem by niszczyć siebie i własne ciało tylko iżć dalej przez życie. Zresztą poronienie w tym czasie to nic specjalnego około 50% ciąż jest poroniona. Jako ,że się źle nosiłaż to może i dobrze, natura wie co robi. Tylko ludzie nie mogą za nic zrozumieć. Jak znajdziesz partnera , będziesz miała możliwożci finansowe wtedy pomyżl o dziecku,bo dziecko prócz chcenia to spore wydatki i odpowiedzialnożć.
@tulipan321 wrote:
Moje pytanie brzmi co robic :czy zasluzyl na prawde czy nic nie mowic odciac sie skoro i tka go to nie interesuje , wydaje mi sie ze jak powiem jak bylo tylko mu ulzy czy powiedziec ze poronilam teraz czyli nie w 9tyg tylko 14?co robic pogubilam sie…Chcialabym go ukarac za to co zrobil zeby mial wyrzuty sumienia choc nie wiem czy je ma
Ogarnij się dziewczyno. Od karania są sądy. Zachowaj się jak człowiek z mózgiem. Powiedz i podziękuj znajomożci. Skoro odzywa się do Ciebie w ten sposób załatw przeszłożć, zerwij kontakt i nie zniżaj się do poziomu innych.
22 kwietnia 2011 at 19:25Popieram Kowala. ma 100 procent racji.
29 maja 2011 at 11:49Trudno sie z tym nie zgodzić,ale jeżeli facet umywa ręce a Ty poroniłaż to nie warto mu nic mówić. Pewnie i tak go to nie wzruszy,a Ty będziesz tylko niepotrzebnie cierpiała. Odetnij się od przeszłożci grubą kreską.
9 czerwca 2011 at 12:30po prostu nie chce mi się wierzyc, ze tacy faceci chodza po ziemi ://
zero szacunku do takich bestii!!!! :nono :wrrr: :nono - AutorOdp.