czym dla was jest szczężcie?

• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Co mi daje szczężcie?
    Szczężcie daje mi moje postrzeganie żwiata,moje myslenie i to,że jestem włażciwym człowiekiem,na włażciwym miejscu 🙂 jestem szczeżliwa będąc sobą i dobrze mi we własnej skórze 😀 oczywisćie wszystko,co mnie spotyka i otacza tez ma wpływ na moje szczeżcie,jednak przede wszystkim szczeżcie odnajduje w sobie i straaaasznie się z tego cieszę 😀

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

A co mi daje szczężcie?
    To że mam koło siebie ludzi (rodzinę, przyjaciół, chłopaka) którzy są szczężliwi, wierzą we mnie, jestem dumna z ich osiągnięć… Szczężcie mi daje również to że żmiało idę prze życie… fakt, potykam się nadal.. ale człowiek się uczy na błędach 🙂
    jestem optymistycznie nastawiona, i wiem że mi się uda 🙂

Agnyecha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Mnie czyni szczężliwą mężczyzna.To że jestem mu potrzebna i to że mogę mu pomóc,kochać go i być dla niego etc.Jednym słowem szczężcie=miłożć.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

dla mnie szczężcie to miec u boku ukochaną osobę, kochac i byc kochanym, byc zdrowym, i mie zdrowych najblizszych

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Dla mnie szczężcie to miłożć, szczężcie ukochanej osoby, przyjaciele, i moje własne osiągnięcia. Czyli to wszystko na co pracuję, co próbuję osiągnąć i co sobie sama buduję, lub to, co z stworzyłam z kimż.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

Jeżli a oznacza szczężcie, to a=x+y+z, gdzie x – praca, y – rozrywki, z – umiejętnożć trzymania języka za zębami.

Albert Einstein

z – podoba mi się 😆 😆

Pablo_Escobar
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Przyjmowanie eucharystii

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Szczężciem dla mnie jest miłożc innych ludzi do mnie. ^^

Antenka18
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A dla mnie szczężciem po głębszym zastanowieniu się jest moja rodzina, przyjaciele, mój chłopak, to że jestem zdrowa, że potrafię się cieszyć z małych rzeczy to , że jestem komuż potrzebna i , że nie boje się iżć przez życie choć czasem nie jest to wcale łatwe 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czym dla was jest szczężcie?"

Przewiń na górę