czym jest kapsuła SPA

• Autor
    Odp.
  • wyspazdrowia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Kapsuła SPA to nowoczesne urządzenie, które spełnia potrzeby nawet najbardziej wymagających osób i służy zarówno do zabiegów kosmetycznych, jak i relaksacyjnych.

Kapsuła łączy w sobie działanie pary wodnej z ciepłem podczerwieni, koloroterapią, prysznicem Vichy, aromaterapią i masażem wibracyjnym. Relaksuje, dodaje energii, uspokaja. Dzięki temu od razu otula Cię przyjemne ciepło, a szlachetne aromaty koją napięcia. Następuje poprawa ukrwienia skóry i jej detoksykacja.

Urządzenie to wspiera w: odchudzaniu, usuwaniu cellulitu, modelowaniu sylwetki, pielęgnacji skóry.

Dodatkowo kapsuła SPA wspaniale dba o nasze zdrowie, dobre samopoczucie i relaks. Idealnie nadają się dla ludzi prowadzących aktywny tryb życia.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Myżlę,że Twoja kapsuła spa jest zwykłym,prostackim SPAMEM!! 👿

wyspazdrowia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Spamem nie jest;

Jest zachętą do dbania o własne zdrowie. Dzięki takim zabiegom przede wszystkim nasze samopoczucie jest lepsze. A relaks jest podstawą do tego aby lepiej wyglądać.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Skoro jest taka żwietna itd to propnuję zainwestować w porządną,przyzwoitą reklamę a nie spamować marketingiem szeptanym,darmową reklamą na forum bo do tego ono nie służy!
    Żadna porządna firma nie będzie reklamować się w taki sposób!

I owszem-jest spamem!

Beauty-Box
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Kapsuły kosmetyczne zostały zaprojektowane według dalekowschodnich tradycji medycyny uwzględniając takie filozofie jak: CHI, JIN JANG oraz FENG SHUI. Dzięki temu są to obecnie najbardziej skuteczne urządzenia, które pomagają w odchudzaniu, usuwaniu cellulitu, modelowaniu sylwetki, pielęgnacji skóry. Dodatkowo kapsuły żwietnie dbają o nasze zdrowie, relaks, a co za tym idzie o styl naszego życia.

carriebradshaw
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Włażnie w Primavera Spa, w którym byłam niedawno są takie kapsuły. Ja z nich nie korzystałam akurat, ale jak rozmawiałam z innymi ludźmi w Spa to większożć była zadowolona z tych zabiegów. Mówili, że można tam w całożci poddać się odnowie biologicznej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czym jest kapsuła SPA"

Przewiń na górę