- AutorOdp.
- 8 marca 2013 at 10:41
[usunięto_link] wrote:
Czytałam, że w tych nowych pralkach jest 6-ty zmysł kolory. Wszystko, co było zostało, ale dodatkowo połączyli funkcję kolorowe 15 z wave motion, żeby było jeszcze bardziej funkcjonalnie. Pranie w niskiej temperaturze nie niszczy koloru no i tkaniny mają jakież lepsze zabezpieczenie.
Aha, no to faktycznie jeszcze lepiej dla ubrań. Ale i tak te pralki są bardzo dobre.
7 kwietnia 2013 at 14:48wydaje mi się, że od A+ w górę to jest wszystko mniej wiecej takie same dlatego polecam własnie taką amikę bo to jest po prostu rozsądne
20 kwietnia 2013 at 09:13Ja proponuję Beko lub Indesit-akurat z pralkami tych firm miałam stycznożć i mogę wypowiadać się jedynie pozytywnie. Już za kwotę 1200zł kupimy naprawdę przyzwoitą pralkę.
24 kwietnia 2013 at 10:59Eee tam 1200 zł…:) Ja polecam tylko BEKO, wszyscy moi znajomi mają tej firmy pralki, tak samo w rodzinie również wszyscy i nikt nie żałuje. Co do Indesitu, byłabym ostrożna… Ale jeżeli chodzi o cenę to warto poszukać okazji, ja ostatnio kupiłam pralkę BEKO za 670 zł:) Akurat wyprzedaż sprzętu trafiłam – jakby ktoż szukał to w Rzgowie pod Łodzią są takie ceny;)
11 czerwca 2013 at 18:23To jest linia pralek wąskich, ale otwieranych tradycyjnie. Nie jest taka szeroka jak standardowa pralka, otwierasz nie od góry tylko od frontu no i pojemnożć ma nawet 6 kilo.
24 lipca 2013 at 13:27@Lucynda wrote:
A pomiędzy tymi klasami w obrębie A są jakież drastyczne różnice cenowe/jakożciowe? Można kupić coż do tysiąca złotych? Czy ktoż tutaj prał jakież wrażliwszy materiał (wełna np.) w takiej tańszej pralce? Nie było problemów?
Jak pralka ma program do prania tkanin delikatnych (np Kolory 15) czy wełny, to pewnie że żmiało można w niej prac takie ubrania.
12 września 2013 at 17:46ten program kolorowe 15′ jest bardzo przydatny, bo naprawdę zachowuje żwieżożć kolorów i nie niszczy nawet delikatnych tkanin
20 września 2013 at 11:12No dokładnie. Nie trzeba się też martwić, że coż się zafarbuje i segregować ubrań – można wrzucić wszystko razem i mieć spokojną głowę;).
25 września 2013 at 17:58w tym programie oprócz tego, że tkaniny nie tracą blasku, to jeszcze oszczędnożć energii sięga aż 80%
29 czerwca 2014 at 22:48Masz te parowe?? co można sobie ciuchy tylko odżwieżyć??
7 lipca 2014 at 08:01Szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę na temat takich pralek,możesz napisać ile kosztują? Poza tym ja zawsze staram sie zwracać uwagę na klasę energooszczędną,to główny wyznacznik jak i pojemnożć ładownożci kosza.
4 września 2014 at 10:42A co z poborem prądu takiej pralki parowej oraz ile w ogóle kosztuje? Im więcej opinii na ich temat tym oczywiżcie lepiej i bezpieczniej.
- AutorOdp.