- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2007 at 13:54
Mam mały problem….
Czy mozecie mi poradzic co zrobic z krostkami ktore pojawiaja sie na moim dekolcie i plecach??
Kurcze nigdy nie bylo ich w takich ilosciach.Nie jest az tak źle co prawda ale coraz cieplej na dworze i niedługo czas bedzie sie rozbierac a tu ….
bleeeDbam o higene jak kazda zdrowa dziewczyna. Nie wiiem….moze mialoby tu zastosowanie powiedzenie „hormony szaleją” jak sie faceta nie ma 😆 Podobno sex itp. maja wplyw na stan naszej skory…
Nio ale z tego powodu szukac na chama faceta to chyba przesada 😆Kurcze nie wiem…moze macie jakis dobry spodob na piekny dekolt i plecki…??
18 maja 2007 at 18:39witam:)
ja mam dokładnie taki sam problem… coraz cieplej na dworze a u mnie tych krostek nie ubywa…
może macie jakies sprawdzone sposoby…20 maja 2007 at 08:10mydło siarkowe
21 maja 2007 at 12:41[usunięto_link] wrote:
mydło siarkowe
Hitlerowa 😆 uzywalam mydla siarkowego ale nie pomoglo. 🙁 Odkad zaczelam brac tabletki antyk.(teraz plastry),mialam kilka badan krwi hormonow to zniknely te krostki!
Dziewczyny polecam wizyte u dermatologa i zrobic badania hormonow.Bo krostka krostce nie jest rowna…
😉
22 maja 2007 at 08:10Może jakiż peeling ❓ Chociaż nie wiem do końca,czy można go użyć na wypryski,żeby ich nie podrażnić.Nigdy nie miałam takich problemów. Spytaj najlepiej w aptece, lub w jakiejs drogerii.
Mojej koleżance znikają pryszcze na plecach od opalania.
19 sierpnia 2009 at 18:20troche późno odpowiadam, ale lepiej późno niż wcale 😉 miałam ten sam problem, u mnie dochodziło jeszcze czoło i szyja. wyleczyłam sie z tego w 3 miesiące. Nie wiem skąd jesteżcie. W Poznaniu prywatnie przyjmuje niesamowity dermatolog nazywa się prof dr hab med Ryszard Żaba. Wizyta u niego jest dożć droga, leki, które zapisuje również, ale mi wystarczyły u niego 3 wizyty i jest już po problemie, a było naprawde tragicznie. Prof. zapisuje różnego rodzaju mażci na noc i na dzień a także antybiotyki w początkowej fazie leczenia. Jeżeli krostki znikną, to już się więcej na wizytę nie przychodzi, ale specjalnie zapisanymi mażciami smarujemy się dalej, 2 razy w tyg. przez 3 lata od zakończenia wizyt. Recepty na te leki odbiera się u prof. bezpłatnie, należy tylko wczeżniej zadzwonić i poprosić o ich wypisanie.
Jeżli nie jesteżcie z Poznania, to słyszałam też, ze w niektórych przypadkach prof Żaba pomaga mailowo, bezpłatnie oczywiżcie. Ale nie wiem czy w tym wypadku jest w stanie pomóc, pewnie musiałby zdabać. Pozdrawiam. - AutorOdp.