- AutorOdp.
- 13 maja 2014 at 17:06
Opalać to się nie można przez klika tygodni po zabiegu, zrób sobie w zimę czy na jesieni a chyba przeżyjesz bez solarium? Niezależnie od tego jak wspaniały lekarz dokonuje zabiegu i jak nowoczesny i wspaniały laser ma – trzeba liczyć 5- 6 serii, natury sie nie oszuka, nawet w najlepszych salonach. Jeżli ktoż reklamuje, że wystarczą 3 serie to nas okłamuje już na wstępie. Depilacja laserowa jest super, ja jestem bardzo zadowolona, mam super salon Elegante na Woli. Ale planuję wydepilować stopniowo wszystkie partie ciała. JEstem blondynką – tak, jasne włoski też się usuwa.
18 marca 2015 at 08:41Jak użyjesz dobrych balsamów dodatkowo i peeling po solarium to na pewno nie będzie żadnych plamek a depilacja nic nie szkodzi temu.
21 marca 2015 at 21:33Nie macie podrażnień po depilacji połączonej z solarium?
29 sierpnia 2017 at 13:09Używajcie po prostu wosku do depilacji HB – będzie lepiej. Cera powinna wyglądać w porządku, nie będzie na niej śladów, a włoski z czasem odrastają coraz wolniej. U nas wszystko poszło we właściwym kierunku.
12 stycznia 2018 at 13:12Używam po prostu wosku do depilacji od HB i mam spokój.
Naprawdę – depilacja wymaga jakościowych produktów, bo w przeciwnym wypadku można sobie cerę totalnie zniszczyć. Bardzo ważna okazuje się być systematyczność w stosowaniu tego samego środka. A solarium? Po prostu – solarka po depilacji, a nie przed.8 lutego 2018 at 10:17ja nie mam, nie wiem czy to skutek mojej skóry czy czego, ale nic sie nigdy nie zadziało po solarium
9 lutego 2018 at 09:59Solarka zawsze po depilacji 😉
- AutorOdp.