Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kosmo79
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Opala膰 to si臋 nie mo偶na przez klika tygodni po zabiegu, zr贸b sobie w zim臋 czy na jesieni a chyba prze偶yjesz bez solarium? Niezale偶nie od tego jak wspania艂y lekarz dokonuje zabiegu i jak nowoczesny i wspania艂y laser ma – trzeba liczy膰 5- 6 serii, natury sie nie oszuka, nawet w najlepszych salonach. Je偶li kto偶 reklamuje, 偶e wystarcz膮 3 serie to nas ok艂amuje ju偶 na wst臋pie. Depilacja laserowa jest super, ja jestem bardzo zadowolona, mam super salon Elegante na Woli. Ale planuj臋 wydepilowa膰 stopniowo wszystkie partie cia艂a. JEstem blondynk膮 – tak, jasne w艂oski te偶 si臋 usuwa.

kala48
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Jak u偶yjesz dobrych balsam贸w dodatkowo i peeling po solarium to na pewno nie b臋dzie 偶adnych plamek a depilacja nic nie szkodzi temu.

EmilStepien
    Cz艂onek
    • Bywalec

Nie macie podra偶nie艅 po depilacji po艂膮czonej z solarium?

korta
    Uczestnik
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

U偶ywajcie po prostu wosku do depilacji HB – b臋dzie lepiej. Cera powinna wygl膮da膰 w porz膮dku, nie b臋dzie na niej 艣lad贸w, a w艂oski z czasem odrastaj膮 coraz wolniej. U nas wszystko posz艂o we w艂a艣ciwym kierunku.

korta
    Uczestnik
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 157
    • Zapaleniec

U偶ywam po prostu wosku do depilacji od HB i mam spok贸j.
    Naprawd臋 – depilacja wymaga jako艣ciowych produkt贸w, bo w przeciwnym wypadku mo偶na sobie cer臋 totalnie zniszczy膰. Bardzo wa偶na okazuje si臋 by膰 systematyczno艣膰 w stosowaniu tego samego 艣rodka. A solarium? Po prostu – solarka po depilacji, a nie przed.

malgorzatakoziela
    Cz艂onek
    • Bywalec

ja nie mam, nie wiem czy to skutek mojej sk贸ry czy czego, ale nic sie nigdy nie zadzia艂o po solarium

Aldona.s80
    Cz艂onek
    • Bywalec

Solarka zawsze po depilacji 馃槈

Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋