• Autor
    Odp.
  • lila745
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

po depilacji mam całe czerwone krosty i plamy a one tylko trochę bledną i zostają co mam robić? mam je od 2 dni 😡

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Mm aż dziwne moje znikają po jakiejż godzince.

lila745
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

no tak ale zapomniałam napisać że to była moja 1 depilacja ale nie wiem czy to ma jakiż wpływ

Natka23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

To wszystko zależy od włosków. Pewnie masz silne – tak jak ja 🙁 Zalecam robienie peelingu co jakiż czas, inaczej mogą się wrastać pod skórę, albo przerzucenie się na wosk

Patrycja07
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

ja też po depilacji mam często czerwone kropeczki. Przez pierwsze kilka depilacji rzeczywiżcie utrzymywały sie długo, ale teraz kiedy włoski odrastają słabsze prawie w ogóle ich nie widać.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Wczoraj depilowałam się po raz drugi i rety bolało gorzej niż za pierwszym razem 😥

3/4 włosów nie dało się wydepilować bo były pod skórą, mimo iż codziennie szoruje nogi ostrą gąbką z żelem. (myżlałam że tyle wystarczy)

na miejscu wyrwanych włosków pojawiły sie strupki, wygląda to ohydnie 🙁

Mężowi nic nie wspominam na ten temat bo dostał nagrodę w pracy i kupił mi ten depilator mówiąc „żebyż nie wątpiła że cię kocham”

Rady kochane panie rady na te moje nogi

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

nawilżanie – no włażnie, moja skóra wygląda okropnie, zapominam o balsamowaniu 🙁 a zmęczenie dniem robi swoje z pamięcią 🙁

Onione – dłubanie igła hmm no fakt ja drapałam pazurkiem ąz w końcu bydlaczek się poddał i wylazł

malena
    Member
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

po pierwszych depilacjach dluzej utrzymują sie takie czerwone krostki – ja tez tak mialam , jednak teraz wloski , ktore odrastaja są slabsze i te czerwone plamki znikaja bardzo szybko. Wazne jest zeby dobrze nawilzac nogi jakims delikatnym balsamem najlepiej mocno nawilzajacym albo kremem nivea. ja wrastające wloski wyciagam pęsetka.. igłą nie probowalam, polecam pesetke. najwazniejsze to sie nie zrazac:)

malena
    Member
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

hmm no moze. Ja poprostu nigdy nie uzywalam do tego igly,, pesetka zalatwiam wszytskie wrastające wloski , no ale to widac sprawa indywidualna

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " depilacja elektryczna"

Przewiń na górę