- AutorOdp.
- 7 czerwca 2007 at 12:17
po depilacji mam całe czerwone krosty i plamy a one tylko trochę bledną i zostają co mam robić? mam je od 2 dni 😡
7 czerwca 2007 at 16:52Mm aż dziwne moje znikają po jakiejż godzince.
7 czerwca 2007 at 19:08no tak ale zapomniałam napisać że to była moja 1 depilacja ale nie wiem czy to ma jakiż wpływ
7 czerwca 2007 at 20:09To wszystko zależy od włosków. Pewnie masz silne – tak jak ja 🙁 Zalecam robienie peelingu co jakiż czas, inaczej mogą się wrastać pod skórę, albo przerzucenie się na wosk
10 lipca 2007 at 07:31ja też po depilacji mam często czerwone kropeczki. Przez pierwsze kilka depilacji rzeczywiżcie utrzymywały sie długo, ale teraz kiedy włoski odrastają słabsze prawie w ogóle ich nie widać.
10 lipca 2007 at 08:20Wczoraj depilowałam się po raz drugi i rety bolało gorzej niż za pierwszym razem 😥
3/4 włosów nie dało się wydepilować bo były pod skórą, mimo iż codziennie szoruje nogi ostrą gąbką z żelem. (myżlałam że tyle wystarczy)
na miejscu wyrwanych włosków pojawiły sie strupki, wygląda to ohydnie 🙁
Mężowi nic nie wspominam na ten temat bo dostał nagrodę w pracy i kupił mi ten depilator mówiąc „żebyż nie wątpiła że cię kocham”
Rady kochane panie rady na te moje nogi
10 lipca 2007 at 11:47nawilżanie – no włażnie, moja skóra wygląda okropnie, zapominam o balsamowaniu 🙁 a zmęczenie dniem robi swoje z pamięcią 🙁
Onione – dłubanie igła hmm no fakt ja drapałam pazurkiem ąz w końcu bydlaczek się poddał i wylazł
10 lipca 2007 at 13:28po pierwszych depilacjach dluzej utrzymują sie takie czerwone krostki – ja tez tak mialam , jednak teraz wloski , ktore odrastaja są slabsze i te czerwone plamki znikaja bardzo szybko. Wazne jest zeby dobrze nawilzac nogi jakims delikatnym balsamem najlepiej mocno nawilzajacym albo kremem nivea. ja wrastające wloski wyciagam pęsetka.. igłą nie probowalam, polecam pesetke. najwazniejsze to sie nie zrazac:)
10 lipca 2007 at 13:40hmm no moze. Ja poprostu nigdy nie uzywalam do tego igly,, pesetka zalatwiam wszytskie wrastające wloski , no ale to widac sprawa indywidualna
- AutorOdp.