- AutorOdp.
- 21 lutego 2007 at 15:55
Mam problem, od paru lat całkowicie depiluję owłosienie łonowe( dla wygody, no i oczywiżcie dla faceta, który uwielbia jak jestem gładka), ale po paru dniach te okolice przypominają skórę nastolatka z mnóstwem krostek- nie wygląda to wtedy ładnie. Co mogę zrobic aby to zmienic?
Może są jakież specjalne kremy albo coż?21 lutego 2007 at 15:57juz kiedys gadalysmy tutaj o tym…
kiedys wyczytalam ze ten balsam w kulce pomaga.. ale u mnei si enie sprawdzilo wsumie raz go uzylam..
ale wiecej nazekalam na te krostki ze nawet moj facet mnie okrzyczal ze kombinuje… mamy kypic jakas golarke dla mnie.. i tyle… i nie bede sie goli pod wlos tylko z wlosem…9 marca 2007 at 09:04Polecam Alantal Plus-krem codziennie,a po debilacji puder dla niemowląt ,wypurowac sie i nie ma krostek na wzgórku
19 marca 2007 at 11:51a jeżli używasz żyletki to po goleniu posmaruj skóre żelem aloesowy, łagodi żwietny jest. żadnych krostek ani zaczerwienień [usunięto_link]
3 grudnia 2012 at 05:50przepraszam że zwrócę uwagę ale ja nie poszukiwałam rady co komu kupić lub odradzenia – poszukuję lalki 🙂 więc jeżli ktoż wie gdzie można taką dostać, będę wdzięczna za info.
- AutorOdp.