• Autor
    Odp.
  • mike
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Mam pytanie: Golę pachy maszynką jednorazową, jednak za każdym razem obszar wyrastających włosów się zwiększa, wy też tak macie? Co mam zrobić ?? Pomocy! nie chcę cała zarosnąć

-Mosquito-
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Może warto pomyżleć o wydepilowaniu włosków? Trochę boli ale potem na długo spokój 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Onione az mnie zabolala paszka 🙂

1 sprawa to ten temat juz istnieje i jak poszukasz to znajdziesz tam wiele porad
    2 sprawa widocznie podczas golenia maszynka nachodzisz na obszar tych delikatniutkich wloskow ktore sa prawie niewidoczne. po zgoleniu ich drugi raz zawsze rosna mocniejsze i ciemniejsze.

mike
    Member
    • Początkujący

to co mam zrobić żeby na ten obszar nie nachodzić? nie umiem tak dokładnie

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ja tez nie ale staram sie jak moge. przeciez to pacha. nie widac. co innego pod nosem jakbysmy mialy 🙂

mike
    Member
    • Początkujący

no, dobrze że nie mamy takich problemów 🙂

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

nie no ja narazie nie mam takiego promeu bo staramsie najezdzac tylko maszykna w tamte stre miejsc a ale wydaje mis ie tak jak napisała XYZ ze to jest tak ze jak zgolisz sobie włoski to wysrastaja ciemniejsze i mocniejsze

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

no ja mam ten sam problem, zastanawiam sie nad depilacja cukrowa, to podobno nie boli, a faktycznie rozwiazaloby problem na dluzszy czas. czy ktoras z was depilowala juz tak paszki?/:)

Jollanta
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

a czy po depilatorze włoski nie będa bardzo wrastać? ja mam ten sam problem że obszar włosków troche się przez to golenie tych jasnych włosków się powiększa
    ale mnie też zabolało jak to przeczytałam

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Ja golę się maszynką. Na taki problem polecam jednak kremy depilujące (sprawdź najpierw czy nie jesteż wrażliwa). Depilator może Cie mocno podrażnić.

madzialenka0208
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

ja tego nie rozumie… w tych reklamach wszystkich te modelki maja takie gladkie pachy..jak one to robia…. 😆

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ja mam gładką pachę, zaraz po goleniu.
    A golę praktycznie codziennie, więc nawet nie zauważam praktycznie tego, że mi w ogóle odrastają (ani tym bardziej ile mi ich odrasta… strasznie mnie brzydzą włosy pod pachami, jeszcze się nie zdobyłam na to, żeby je wyhodować na tyle, żeby sprawdzić gdzie ile rożnie).

Zajmuje to kilkanażcie sekund, nie wiem, w czym problem?

madzialenka0208
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

nie chodzilo mi o to 😀 tak to ja tez robie ale widac mniej wiecej takie male wloski ktore zostaja po goleniu (jestem brunetka) a u tych modelek to gladka pacha jak pupa niemowlaka;)

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

No, w sumie może to być kwestia tego, że ja jestem blondynką i wszystkie włoski, jakie rosną mi gdziekolwiek, są bardzo słabe i jasne i względnie miękkie, chociaż oczywiżcie trochę drapią jak odrastają np. na nogach… więc nie wiem co doradzić. Ale faktycznie mam gładziutką pachę po goleniu, aż sobie lubię ją podotykać czasem (;
    A może tępe golarki masz?

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

U mnie się nie powiększa ten obszar, ale włoski są silniejsze.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " depilacja pach"

Przewiń na górę