- AutorOdp.
- 5 maja 2008 at 07:24
Hej 5 miesiecy temu urodzilam male cudeńko synka :).Waga sprzed ciązy to 58 kg teraz waże 70 kg . Problem z odchudzaniem pojawia się gdy nie mam jak wyjsc z domu po potrzebne do diety składniki bo pada lub po prostu maly nie pozwala i wtedy jem zarcie byle jakie i szybko , czesto nie mam czasu zjesc i sie objadam.chcialabym zakupic potrzebne jedzonko wczesniej np na tydzien do przodu ale musi to byc jedzenie co moge szybko przygotowac na zimno.Co polecacie? a czy ktoż słyszał o jedzeniu lyzki oleju przed posilkiem?co to za olej i co to daje?dodam ze uwielbiiam muesli jogurty ale na tym caly tydzien nie pojade 🙁 Pomocy
5 maja 2008 at 13:11Witaj! gratuluję synka nie przejmuj się na pewno uda Ci się wrócić do formy to kwestia nowej diety, trochę ruchu i skutecznych suplementów. O tym oleju co słyszałaż to rzeczywiżcie prawda jest to olej MCT, i są diety tzw. ketogenne gdzie się spożywa tłuszcze, a wyklucza węglowodany. Poza tym są specjalnie opracowane dla kobiet po urodzeniu dziecka preparaty, które zapewniają powrót do dawnej sylwetki. Jeżli będziesz Cię to interesowało napisz:
[usunięto_link]
lub polecam [usunięto_link]
Tam uzyskasz wszelkie informacje i porady, oraz możesz wybrać na prawdę skuteczne produkty na odchudzanie, utrzymanie wypracowanej sylwetki czy też witaminy i minerały itd.
Zapraszam
5 maja 2008 at 19:28Hej a co to za olej mct?? Jak wygląda taka dieta wykluczanie weglowodanow tj nie jem pieczywa makaronu tak? A co mam jeżć?Bede wdzieczna za podpowiedz 🙂
- AutorOdp.