- AutorOdp.
- 18 sierpnia 2009 at 18:22
czy dieta norweska dziala???? na czym ona polega???? czy ktos ja pr贸bowal???? prosze o pomoc 馃檪 馃槼
21 sierpnia 2009 at 15:31tu znajdziesz zasady diety
[usuni臋to_link]
ja te偶 si臋 ch臋tnie dowiem czy dzia艂a bo powiem szczerze, 偶e si臋 od jakiego偶 czasu do niej przymierzam, tak wi臋c kto stosowa艂?24 sierpnia 2009 at 11:11Po diecie norweskiej zrzucilam 5 kilo, a potem wr贸ci艂y z dodatkowymi 2kg, wi臋c nie polecam – okropnie m臋cz膮ca!
Za to diet臋 Montignaca – 偶ledzenie indeksu glikemicznego – w moim przypadku daje dobre efekty, powoli, ale skutecznie trac臋 wag臋!
[usuni臋to_link] 馃榾25 sierpnia 2009 at 14:11dzi臋ki za info 馃檪
27 sierpnia 2009 at 11:11wiecie sprobowalam tej diete przez 2 dni schudlam 3kg ale byla strasznie glodna i mialam dosc jajek i grejfrutow na dluzsza mete to sie nie nadaje… bo przybywa jeszcze wiecej niz sie zrzucilo 馃槬
30 sierpnia 2009 at 14:02efekt szybki i fajny ale zapewne kr贸tkotrwa艂y 馃檨
8 wrze艣nia 2009 at 10:54No niestety – w przypadku tak rygorystycznej diety bardzo szybko pojawia sie efekt jojo – naturalny mechanizm dzia艂ania organizmu. Dla osi膮gni臋cia trwa艂ych efekt贸w polecam diety z limitem kcal 1400 – 1500, lub oparte o idneks glikometryczny – montigniaca lub straznik贸w wagi – mo偶e s膮 one nieco skomplikowane, ale skuteczne
28 grudnia 2009 at 11:34ja mam taki plan 偶eby od stycznia zacz膮膰 t膮 diet臋, a potem p****偶膰 na diet臋 protal. musz臋 do czerwca schudn膮膰 15 kg. mam nadziej臋, 偶e mi si臋 uda
29 grudnia 2009 at 07:52s艂uchaj a nie lepiej i偶膰 do dietetyka? on nie nazwie diety norweska czy jaka偶 inna. prawdopodobnie j膮 wy偶mieje bo si臋 oka偶e 偶e jest niezbilansowana i nie dostarcza ci odpowiednich sk艂adnik贸w od偶ywczych etc.
skoro przez 5 miesi臋cy masz zrzuci膰 15 kg to znaczy 偶e jest to zdrowe tempo i cel w zasi臋gu r臋ki, a jeszcze je偶li skorzystasz z pomocy specjalisty to oka偶e si臋 偶e mo偶esz je偶膰 wszystko tylko rzadziej lub cz臋偶ciej 馃檪 ale to wszystko jest zawsze indywidualna sprawa 馃檪
widz臋 偶e jeste偶 z Warszawy, a jest tam taka poradnia kt贸ra realizujemy wizyty domowe. wiesz przyje偶d偶aj膮 do Ciebie i wyci膮gaj膮 wszelkie niezb臋dne info.
fajna sprawa moja kole偶anka z wawy z tego skorzysta艂a i sobie chwali. jak wejdziesz na ******************** to sobie mo偶esz poczyta膰 i wszystkiego si臋 dowiesz 馃檪
30 grudnia 2009 at 07:45wesz艂am, poczyta艂am ale nie znalaz艂am cennika 馃檨
31 grudnia 2009 at 18:26Us艂ugi dietetyk贸w lub os贸b, kt贸re znaj膮 sie na od偶ywianiu, a raczej odchudzaniu nie s膮 drogie. Ceny raczej s膮 zno偶ne dla ka偶dego.
- AutorOdp.