- AutorOdp.
- 22 lipca 2009 at 13:08
Hej 馃槈
Kole偶anka poleci艂a mi diet臋 proteinow膮 Dukana
Ciekawa jestem czy kt贸ra偶 z was j膮 wypr贸bowa艂a i jakie s膮 efekty?
Szczeg贸lnie interesuje mnie opinia czy po zako艅czeniu diety 艂atwo utrzyma膰 osi膮gni臋t膮 wag臋 ;)?Pozdrawiam 馃槈
23 lipca 2009 at 13:32ja mia艂am stosowa膰 ale jako偶 nie mog臋 si臋 zabra膰!!! 馃檨 zastanawiam si臋 nad wizyt膮 u dietetyka 馃檪
5 sierpnia 2009 at 20:38Nie stosowa艂am, ale s艂ysza艂am, 偶e jest dobra. Zreszt膮 jak wszystkie. Jak masz zaci臋cie i motywacje to dasz rad臋, a na niej mo偶na wytrzyma膰 bo jesz du偶o mi臋sa i jajek. Nie powinno si臋 by膰 g艂odnym… Ja robi臋 sobie mi臋sko na parze w mokrofali, ale nie wiem jak powinno sie je przygotowywa膰 na tej diecie Dukana…
6 sierpnia 2009 at 13:56ja ostatnio przeczyta艂am niezwykle ciekawy artyku艂 nt. diet coachingu. Bardzo ciekawa sprawa i w艂a偶ciwie wydaje mi si臋, 偶e metoda, kt贸ra pozwala w racjonalny spos贸b podej偶膰 do od偶ywiania i rzeczywi偶cie zacz膮膰 dba膰 o siebie. Artyku艂 znalaz艂am na portalu o medycynie estetycznej.
Co o tym s膮dzicie?
Odno偶nie diety wysoko bia艂kowej, to trzeba przy niej pami臋ta膰 o du偶ej ilo偶ci p艂yn贸w. Inaczej..szkoda nerek
6 sierpnia 2009 at 14:53dieta fajna, ale ja niestety po spadku wagi nie stosowa艂am sie dalej do jej wymog贸w, a jest tam, 偶e do ko艅ca 偶ycia jeden dzie艅 w tygodniu b臋dzie 偶ci偶le proteinowy, no i waga wr贸ci艂a do punktu wyjscia
12 sierpnia 2009 at 01:28Zam贸wi艂am sobie ksi膮偶eczk臋 na temat tej dietki 馃榾 Od wrze偶nia jako偶 (po wyje藕dzie) na ni膮 przejd臋 馃檪 I zobaczymy co z tego wyjdzie…
To co mnie zach臋ca, to mo偶liwo偶膰 wyrobienia sobie pewnych nawyk贸w 偶ywieniowych 馃檪 No i nie zak艂ada liczenia ka偶dej kalorii – a tego bym nie wytrzyma艂a na d艂u偶sz膮 met臋 馃檪 - AutorOdp.