- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 19:50
słyszałyscie może o nowej,, diecie cud”
Połyka sie przez miesiac tabletki ( jedna dziennie) w ktorych sa głowki tasiemca. On sie rozwija w ciele człowieka i wiadomo co on działa. człowiek chudnie.oczywiscie nie pisze żeby to stosowac, nie musze i nie chce.
Ale uwazam ze to troche niepowazne, zatruwać sie pasozytem tylko dlatego aby schudnac i miec ładną sylwetkę. Ogladałam reportaz o tym i nie wiadomo jakie skutki moga po tym być.Zachecam do wyrażania swojej opini na ten temat.
7 października 2010 at 20:58Głupota ludzka nie ma granic ,a chęć bycia szczupłym jak widać u niektórych to choroba.
Przykro mi inaczej nie napiszę,ale ludzie to stosujący powinni najpierw łykać coż na uaktywnienie mózgu.A do Ciebie mrówko, gdzie widziałaż? Sam bym z chęcią obejrzał hmm ,bo mimo wszystko jestem ciekaw tego programu.
7 października 2010 at 21:06Ogladałam to w telewizji ,,celownik” nie opisane tak bardzo dogłebnie ale zawsze to cos
[usunięto_link]7 października 2010 at 21:20Dziękuję za link.
8 października 2010 at 06:52Potworna głupota.Kidyż słyszałam,że pieje się ocet.Po tym occie ktoż zmarł.Czy nie można po prostu mniej jeżć?
- AutorOdp.