- Ten temat ma 886 odpowiedzi, 109 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 7 miesięcy temu przez
kropla deszczu.
- AutorWpisy
- 30 maja 2009 o 13:56 #57786
Z tych dwóch (brunetki/blond) to brunetki…chociaż moja Dziewczyna jest rudzielcem 😛
szachy czy warcaby 😛
31 maja 2009 o 23:46 #57787@Manora wrote:
Blondynki, blondyni CZY brunetki, bruneci.
Manora, kolor jej włosów oczarowuje mnie w czerwieni jej ust 😀 tak że i blondynki i brunetki mają dla mnie swoje magoczne COś 😉
@Fenris wrote:
szachy czy warcaby 😛
a Ciebie, Fenris, zapraszam na szachy – życie bez 'mata’ jest jakież nijakie…
ale zawsze można liczyć na rewanż, nie sądzisz?aa – i na marginesie – warcaby też ciekawe… zwłaszcza damki 😉
1 czerwca 2009 o 14:16 #57788W szachy nie jestem zbyt rewelacyjny, ale kiedyż możemy się umówić gdzież na kurniku 😉
4 czerwca 2009 o 22:47 #57789@Fenris wrote:
W szachy nie jestem zbyt rewelacyjny, ale kiedyż możemy się umówić gdzież na kurniku 😉
jasne, jasne, Fenris, dawno nie grałem i nie jestem wprawiony – ale jak poćwiczę, dlaczego nie 😉 ?
ostra, pigułkowa i w sumie nie bardzo zdrowa antykoncepcja hormonalna CZY naturalne, czułe i ekologiczne metody regulujące oczekiwanie dziecka, kiedy się chce?
9 czerwca 2009 o 23:30 #57790hard – a Ty co? wynalazłeż jakiż sposób na tę naturalną regulację? 😛
jako kobieta w pełni żwiadoma tego co robię – pigułki!!! bo niezbyt mnie kręci oczekiwanie dziecka regularnie co roku 😛truskawka czy malina?
9 czerwca 2009 o 23:53 #57791@patunia28 wrote:
truskawka czy malina?
Patuńko28, oczywiżcie malinka myżlałaż inaczej 😉 ?
brzoskwinia czy morela 😀 ?
13 czerwca 2009 o 18:09 #57792Też pytanie 🙂 Brzoskwinia 🙂
Jabłko czy gruszka ?
15 czerwca 2009 o 22:07 #5779316 czerwca 2009 o 22:34 #57794@hard-man wrote:
Patuńko28, oczywiżcie malinka myżlałaż inaczej Wink ?
brzoskwinia czy morela Very Happy ?wolałam się upewnić 😛 a brzoskiwnką nie pogardzę 😀
@hard-man wrote:@Fenris wrote:
Jabłko czy gruszka ?
Kurde, ale mam problem Rolling Eyes Ale chyba jednak gruszka…
Ma więcej miąższu Very Happyteż miałam problem z jabłkiem i gruszką… bo jak jabłka to tylko papierówki i malinówki, a jak gruszki to tylko zielone i maksymalnie twarde 🙂
@hard-man wrote:złota rybka czy koniczynka Wink ?
nie lubię rybków, więc koniczynka, choć na co dzień niestety jest to tylko ciężka praca 😛
głównie do panów (w sensie co łatwiej wam znieżć u waszych lubych 😛 ) – błyszczyk czy szminka? 😀
16 czerwca 2009 o 23:10 #57795@patunia28 wrote:
głównie do panów (w sensie co łatwiej wam znieżć u waszych lubych 😛 ) – błyszczyk czy szminka? 😀
moją obcałowuję namiętnie w każdej konstelacji, Pat, mam na jej punkcie istną neurozę 😆
aż do szaleństwaaa…ale błyszczyk wydaje mi się bardziej znożny – szminka sprawia trochę problemów, nie sądzisz? 😉
17 czerwca 2009 o 21:22 #57796hard-man, nieźle opisane xD Jakbyż wyjął mi te słowa z ust 😛
A ja też jestem za błyszczykiem ^_^
17 czerwca 2009 o 23:05 #57797@hard-man wrote:
moją obcałowuję namiętnie w każdej konstelacji, Pat, mam na jej punkcie istną neurozę 😆
aż do szaleństwaaa…ale błyszczyk wydaje mi się bardziej znożny – szminka sprawia trochę problemów, nie sądzisz? 😉
mmm 😀 jak miło 😉
a szminka, no tak, pewnie macie rację… zwłaszcza, jak będzie należeć do innej 😈no to dalej tym tropem:
błyszczyk smakowy czy zapachowy?wiem, głupie pytanie 😆
19 czerwca 2009 o 00:51 #57798@patunia28 wrote:
błyszczyk smakowy czy zapachowy?
Wiesz, faceci chyba jednek biorą na smak – to się pod tym podpiszę, bo sam nie jestem pewien, Pat, może trafię 😉 ?
@patunia28 wrote:
wiem, głupie pytanie 😆
aaa tam głupieee, nie miej kompleksów, moja droga, bądź zawsze sobą – mów, co myżlisz,
nie da się tego zbyć jakimż gównianym sloganem 😆to teraz ja – też nie wiem, jak inni to odbiorą:
natarczywie czy czule czy z umiejętną obserwacją czy w wyniku rozmowy – jak sądzisz?
tak w ogóle 🙂 ? heej!21 czerwca 2009 o 22:57 #57799@hard-man wrote:
Wiesz, faceci chyba jednek biorą na smak – to się pod tym podpiszę, bo sam nie jestem pewien, Pat, może trafię 😉 ?
hihi 😀 wiesz, ja wole smakowe, bo to w końcu na moich ustach jest, a przyznam, że zawsze milej 😉 no i mój K. też chyba woli 😀 nie zauważyłam, co prawda, by kiedykolwiek gardził moimi ustami, jednak owocowy smak i zapach zawsze bardziej kusi 😉
@hard-man wrote:aaa tam głupieee, nie miej kompleksów, moja droga, bądź zawsze sobą – mów, co myżlisz,
nie da się tego zbyć jakimż gównianym sloganem 😆ależ nie mam hard 😉 jeszcze „przebywając” w tak wspaniałym męskim towarzystwie, jak tutaj, grzechem by było myżleć o kompleksach 😀 bardziej chodziło mi o to, że może być głupie, bo tak oczywista odpowiedź 😉 ale w sumie to rzecz gustu 😛
@hard-man wrote:to teraz ja – też nie wiem, jak inni to odbiorą:
natarczywie czy czule czy z umiejętną obserwacją czy w wyniku rozmowy – jak sądzisz?
tak w ogóle 🙂 ? heej!ojciu, to mnie zatkało… hard, lepiej sprecyzuj, bo za dużo skojarzeń, hihi
22 czerwca 2009 o 10:48 #57800A ja skorzystam z portalu dla kobiet żeby zachęcić wszystkie panie do studiów gederowych w Łodzi 🙂 Zapraszam do odwiedzin: http://www.gender.uni.lodz.pl
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.