- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
WarnGirl.
- AutorWpisy
- 10 grudnia 2009 o 12:51 #6093
hej.Mam taki pytanie.Jest facet,zwraca uwage,wydaje sie byc zazdrosny.Pokazuje kolegom,zalezy mu na byciu blisko a jednak nie dochodzi ani do ran´dki ani do niczego?jakie moga byc tego pwoody?nadmieniam od razu ze niczego sobie nie wmowilam.
10 grudnia 2009 o 15:17 #164968Pokazuje kolegom,zalezy mu na byciu blisko
Co przez to rozumiesz? Ciebie „pokazuje kolegom”? Skąd wiesz że zależy mu na byciu blisko?
nie dochodzi ani do randki ani do niczego?jakie moga byc tego powody?
To zależy od odpowiedzi na mojej pytania powyżej. Zakładam, że jeszcze nie jesteżcie razem oraz że on również się Tobie podoba. Dałaż mu jakoż o tym znać? Tylko proszę nie odpowiadaj „tak, rozmawiam z nim czasem”, „zagaduję do niego” itp. jak to kiedyż pewna moja znajoma stwierdziła, bo my faceci często takich „oczywistych” (chyba tylko dl Was) znaków nie potrafimy zinterpretować prawidłowo. FACECI SĄ PROśCI! 😉
Powodem może być nieżmiałożć lub lęk np. przed stratą dobrych/przyjacielskich kontaktów jeżli takowe między wami są. Sam tak mam… 😥
Pozdrawiam
10 grudnia 2009 o 16:02 #164969tak mnie pokazuje.zdarzylo sie to juz kilka razy.tak mysle ze mu zalezy skoro non stop szuka pretekstu zeby byg blisko,czasem razem pracujemy,jest nas trzy w jednym dziale i kazda z nas robi to samo,a on zleca wszystko mi nawet jak jestem zajeta a one wolne.Widze ukradkwoe spojrzenia.Czy dalam mu znac?Nie wiem mi sie wydaje ze to oczywiste ze On tez mi sie podoba,.
12 grudnia 2009 o 13:41 #164970Moze jest niesmialy w stosunkach damsko-meskich?pracujecie razem – to troche zmienia postac rzeczy tez.On moze sobie tez myslac ze jakby cos nie wyszlo to troche przesrane bo sie bedziecie widziec codziennie w pracy.niewiem.a moze sama zaproponuj spotkanie po pracy?
12 grudnia 2009 o 22:24 #164971@landrynka wrote:
jest nas trzy w jednym dziale i kazda z nas robi to samo,a on zleca wszystko mi nawet jak jestem zajeta a one wolne.
Ja tam bym się wkurzyła jakby ktoż całą robotę zwalał na mnie 😉
W niektórych firmach romanse między pracownikami są niemile widziane i facet się może tego obawiać.
13 grudnia 2009 o 00:20 #164972Z dożwiadczenia wiem,że czasem tylko nam sie wydaje,że dajemy wlażciwe sygnaly,a z boku wyglada to zupelnie tak,jakbyżmy mialy neutralny stosunek do delikwenta 😉
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.