- AutorOdp.
- 17 sierpnia 2010 at 20:53
Jak myżlicie – dlaczego faceci plują? Czytałam gdzież, że w ten sposób zaznaczają swój teren jak zwierzęta.
17 sierpnia 2010 at 21:13ja uwazam i wiem że nie wszyscy faceci plują, dla mnie puja tylko dresi, ktorzy sa niewychowani,
17 sierpnia 2010 at 21:45[usunięto_link] zuzanna wrote:
Jak myżlicie – dlaczego faceci plują? Czytałam gdzież, że w ten sposób zaznaczają swój teren jak zwierzęta.
chyba raczej chodzi o nadmiar kwasów, które z kolei pobudzają żlinianki do pracy…
17 sierpnia 2010 at 22:06@mrówka wrote:
… dla mnie puja tylko dresi, ktorzy sa niewychowani,
Ostro ludzi oceniasz 😉
18 sierpnia 2010 at 15:21tu nie chodzi o ostre ocenianie ludzi, po prostu nigdy nie widziałam aby normalny facet dobrze ubrany pluł na ulicy, zawsze jak pluje to okazuje sie że to dres, chodzi w spodniach z krokiem w kolanach, w bluzie z kapturem, przeklinaja, ich sposób bycia o tym mówi co ja mam poradzic ze tylko takich facetów widze jak plują
18 sierpnia 2010 at 15:52Od kiedy dres ma spodnie z krokiem w kolanach?To chyba kultura hip-hop.
Zależy z kim masz kontakt czy kogo widzisz.Więc normalny facet jest dobrze ubrany,a ten co ma bluzę z kapturem to już nie hmm.18 sierpnia 2010 at 18:07fakt pomyliło mi się:D
ale chodzi mi o to ze tak własnie tych facetów kojaze poniewaz na moim osiedlu duzo jest takich, tak sie ubieraja, sa niegrzeczni, maja głupie żarty. Oczywiscie nie wszyscy sa tacy co sie tak ubierają, ale dzieki temu ze takich widuje takie mam o nich zdanie.
18 sierpnia 2010 at 20:25Taki głupi nawyk dla większożci to jest. Nic specjalnego. Zgrywanie tzw. „luzaka”. 😉 No chyba, że mówimy o sportowcach np., ale to zupełnie oddzielny temat. 🙂
29 września 2010 at 19:25chyba spotykasz w życiu niewłażciwych facetów. Moi znajomi nie plują, przynajmniej w mojej obecnożci
Takie zachowanie przy kobiecie to przejaw chamstwa.29 września 2010 at 23:22[usunięto_link] wrote:
Takie zachowanie przy kobiecie to przejaw chamstwa.
Nie ma to jak się wywyższać.
30 września 2010 at 16:43@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dlaczego uważasz, że się wywyższam.
Czyżbyż pluł przy kobietach?
30 września 2010 at 17:22[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dlatego tak uważam ,bo twoja odpowiedź sugeruje,że kobieta jest jakaż lepsza. Jeżli już do żwiadczy to o kulturze osobistej człowieka ,a nie przejawie chamstwa do drugiego. A plucie przy kobiecie czy mężczyźnie różnicy nie ma. Poza tym niektórzy muszą to robić i nie wynika to z tego iż taki człowiek to motłoch jak to Onione ujęła, choć niektórzy są zbyt mało przy tym dyskretni.
Są oczywiżcie też tacy co spluwają od tak, dla pokazania nie wiem czego.1 października 2010 at 21:26@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
@Kowal wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dlatego tak uważam ,bo twoja odpowiedź sugeruje,że kobieta jest jakaż lepsza. Jeżli już do żwiadczy to o kulturze osobistej człowieka ,a nie przejawie chamstwa do drugiego. A plucie przy kobiecie czy mężczyźnie różnicy nie ma. Poza tym niektórzy muszą to robić i nie wynika to z tego iż taki człowiek to motłoch jak to Onione ujęła, choć niektórzy są zbyt mało przy tym dyskretni.
Są oczywiżcie też tacy co spluwają od tak, dla pokazania nie wiem czego.Moja odpowiedź raczej sugeruje, że kobiety są bardziej delikatne i wrażliwe a nie lepsze.
1 października 2010 at 21:45Co ma chamstwo do tego?
- AutorOdp.