- AutorOdp.
- 1 października 2009 at 12:07
do kosza!
1 października 2009 at 12:25bo one sa….no ten tego lagodnie ujmujac, robia z nas zabawki az czasem dochodzi do tego, ze zaczynamy sie w akcie desperacji za wszystko obwiniac. Ty jestes w porzadku.
1 października 2009 at 12:49Moim zdaniem tamten chłopak nie jest dla niej obojętny i ciągle o nim myżli.. i pewno o tobie też niewie z kim ma być z kim chce być.. musisz dać jej troche czasu i pozwol żeby się jeszcze bardziej w tobie zakochiwała
Pozdrawiam 🙂
1 października 2009 at 12:55DO KOSZA!
1 października 2009 at 19:12Może się tego obawiać, dlatego pogadaj z nią szczerze…minęło już dużo czasu odkąd z tamtym się rozstała i musisz jej wytłumaczyć że jesteż kimż zupełnie innym i że nie ma się czego bać. 🙂 Daj jej troszkę czasu a na pewno zrozumie…
1 października 2009 at 19:39bądź dla niej przyjacielem ale najpierw spytaj czego oczekuje od Ciebie ,żebyż miał jasnożć i nie robił sobie nadziei być może otworzy się bardziej przed Tobą 🙂
2 października 2009 at 10:33Do kosza!
2 października 2009 at 12:09nie naciskaj na nią co chwilę bo wreszcie ucieknie… bądź przyjacielem, chociaż to faktycznie trudne, ale to chyba jedyne wyjżcie jeżli chcesz żeby coż się z tego urodziło.
2 października 2009 at 19:11zgadzam się w 100% z przedmówczynią, daj jej trochę czasu, bądź jej oparciem w każdej sytuacji. Doskonale wiem że taka przyjaźń boli, ale z drugiej strony też nie jest się w stanie „przerwać” tą znajomożć, jedyne co mogę Ci radzić to cierpliwożć…. Dodam jeszcze że jakiż czas temu byłam w takiej samej sytuacji i cierpliwożć popłaciła… Dziż jesteżmy razem 🙂 czego i Wam z całego serca życzę 🙂
2 października 2009 at 23:55Skazujecie takiego fajnego gożcia na pożeranie własnego ogona… Po co?
Ziom… Leć do Niej powiedz, że masz już dosyć jej niezdecydowania, jeżeli chce się z Tobą widywać, to OK, ale niech okreżli zasady. Jeżeli powie, że chce przyjaźni… to daj jej spokój. I przestań się o Nią tak starać… Po tej rozmowie to będzie jej krok… 🙂 A Ty? Ty jesteż teraz GLOKK ziom. Celnie strzelaj, życzę Ci tego. 😉
- AutorOdp.