- AutorOdp.
- 19 maja 2012 at 22:23
Od przyszłego roku chciałabym wysłać swoją córkę do dobrego prywatnego gimnazjum w Warszawie. Zastanawiam się, czym kierować się w wyborze szkoły. Rankingami? Dużą ilożcią zajęć pozalekcyjnych? Dużą ilożcią zajęć z języków obcych? A może najlepiej wszystkim naraz? Proszę, piszcie, jeżeli przyjdą Wam do głowy jakież propozycje.
19 maja 2012 at 23:20Moja bratanica chodzi do gimnazjum, które łączy te wszystkie cechy. I zajęcia są prowadzone głównie w języku angielskim. Szkoła nazywa się Meridian, nie pamiętam dokładnie gdzie jest. Ale jak wpiszesz sobie w google Meridian Warszawa, to powinno Ci wyskoczyć jakież info.
20 maja 2012 at 19:46O ile się nie mylę jest przy ul. Stokłosy 3 – przy stacji metra, więc dojazd jest żwietny.
29 czerwca 2012 at 10:51Polecam wszystkich Prusa!! 😀
10 lipca 2012 at 09:13Najlepiej jeżeli w tym wątku wypowiedzą się mieszkańcy Warszawy i okolic,oni będą wiedzieć które gimnazjum jest dobre polecenia. Powyżej mamy już kilka adresów.
19 czerwca 2013 at 12:56Ja mogę polecić na Bemowie -Gimnazjum nr 7. naprawde począwszy od poziomu do ogólnej atmosfery w szkole jest to bardzo dobrze wydawane 700 zł miesięcznie.
super j.polski, angieslki, prof. Matuszewski to geniusz.
dzieci bez problemów, dobre podejżcie pedagogiczne, ukierunkowują, małe klasy.. sprawdź.[usunięto_link]
- AutorOdp.