dobre prywatne gimnazjum w Warszawie?

• Autor
    Odp.
  • patrycja85
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Od przyszłego roku chciałabym wysłać swoją córkę do dobrego prywatnego gimnazjum w Warszawie. Zastanawiam się, czym kierować się w wyborze szkoły. Rankingami? Dużą ilożcią zajęć pozalekcyjnych? Dużą ilożcią zajęć z języków obcych? A może najlepiej wszystkim naraz? Proszę, piszcie, jeżeli przyjdą Wam do głowy jakież propozycje.

malibu55
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Moja bratanica chodzi do gimnazjum, które łączy te wszystkie cechy. I zajęcia są prowadzone głównie w języku angielskim. Szkoła nazywa się Meridian, nie pamiętam dokładnie gdzie jest. Ale jak wpiszesz sobie w google Meridian Warszawa, to powinno Ci wyskoczyć jakież info.

Sarenka1
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 6
    • Początkujący

O ile się nie mylę jest przy ul. Stokłosy 3 – przy stacji metra, więc dojazd jest żwietny.

djlevine
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Polecam wszystkich Prusa!! 😀

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Najlepiej jeżeli w tym wątku wypowiedzą się mieszkańcy Warszawy i okolic,oni będą wiedzieć które gimnazjum jest dobre polecenia. Powyżej mamy już kilka adresów.

anetasiwek
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja mogę polecić na Bemowie -Gimnazjum nr 7. naprawde począwszy od poziomu do ogólnej atmosfery w szkole jest to bardzo dobrze wydawane 700 zł miesięcznie.
    super j.polski, angieslki, prof. Matuszewski to geniusz.
    dzieci bez problemów, dobre podejżcie pedagogiczne, ukierunkowują, małe klasy.. sprawdź.

[usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dobre prywatne gimnazjum w Warszawie?"

Przewiń na górę