- AutorOdp.
- 30 marca 2009 at 20:52
Szukam czegoż:
– do twarzy zmęczonej, napiętej
– taniego
– mocno nawilżającego, co dobrze się wchłania – nie zostawia filmu
– o niegęstej konsystencji
– o szybkim działaniu do codziennego stosowania
– coż takiego ogólnie dla młodej cery – do 20 roku.Jakież pomysły?
Z góry dziękuję za odp.30 marca 2009 at 21:12Polecam krem biodermy hydrabio rich creme (jest tez wersja light jesli np. wolisz lzejsze kremy).
Niezly jest tez hydraphase la roche posay.
7 kwietnia 2009 at 08:44Myżlę, ze można by wymienić z 10 kremów odpowiadających Tobie:) Prawda jest taka że trzeba po próbować samemu , bo każda skóra reaguje inaczej. Ja stosuję lekkie kremy do cery nacztnkowej, które idealnie nadają sie pod makijaż. Dla zmęczonej i scuhej skóry polecam Sensiral nawilzający czy jakoż tak z serii pharmaceris do cery wrażliwej A ( bo ma filtry 15) . Jest specjalny do cery suchej (seria D) ja taki używam na noc akurat, bo niestety nie ma filtrów. Ale używałam też Nivea visage matujący i był fajny leciutki i Garnier czysta skóra i też był dobry i Vichy i też mi pasował:) Kwestia gustu:)
16 kwietnia 2009 at 10:24WITAM,
TESTUJE WSZYSTKO CO WCHODZI NA NASZ RYNEK.
TERAZ NAJNOWSZE SA KREMY ZE SKONCENTROWANYM TLENEM – REWELACJA JHAK DLA MNIE , SUPER SIE WCHŁANIAJĄ I ODZYWIAJĄ SKÓRĘ OD WEWNATRZ. WEJDZ NA STRONE oxy-time.pl19 kwietnia 2009 at 15:26ja polecam Lirene Aqua nawilzająco-ochronny. Sama go uzywam jest niedrogi i bardzo dobry!
30 kwietnia 2009 at 13:45Ja ostatnio miałam próbkę kremu z serii Nivea Beaty i jestem zachwycona. Lekka konsystancja, dobrze się wchłania i nadaje twarzy taki żwieży wygląd i wyrównuje koloryt twarzy. Ma w sobie takie błyszczące drobinki, nie jest to brokat tylko coż o wiele wiele mniejszego i to daje fajny efekt. Twarz wcale się nie żwieci. Niestety niewiem ile kosztuje ale jak tylko pójde do sklepu go kupić to napisze cene.
2 maja 2009 at 16:47Ja ostatnio kupiłam sobie jakis zwykły krem do twarzy w kiosku ruchu,i musze powidziec ze jest duzo lepszy od tego poprzedniego którego uzywałam.czasami te najtansze leki sa lepsze od tych najdroższych,a moim problemem była zbyt tłusta cera na czole i zbyt sucha na policzkach.i ten jeden krem rozwiazał mój problem za jedyne 5.80.
- AutorOdp.