Dobry krem do twarzy?

• Autor
    Odp.
  • choockolaka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Szukam czegoż:
    – do twarzy zmęczonej, napiętej
    – taniego
    – mocno nawilżającego, co dobrze się wchłania – nie zostawia filmu
    – o niegęstej konsystencji
    – o szybkim działaniu do codziennego stosowania
    – coż takiego ogólnie dla młodej cery – do 20 roku.

Jakież pomysły?
    Z góry dziękuję za odp.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

Polecam krem biodermy hydrabio rich creme (jest tez wersja light jesli np. wolisz lzejsze kremy).

Niezly jest tez hydraphase la roche posay.

madzikas
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Myżlę, ze można by wymienić z 10 kremów odpowiadających Tobie:) Prawda jest taka że trzeba po próbować samemu , bo każda skóra reaguje inaczej. Ja stosuję lekkie kremy do cery nacztnkowej, które idealnie nadają sie pod makijaż. Dla zmęczonej i scuhej skóry polecam Sensiral nawilzający czy jakoż tak z serii pharmaceris do cery wrażliwej A ( bo ma filtry 15) . Jest specjalny do cery suchej (seria D) ja taki używam na noc akurat, bo niestety nie ma filtrów. Ale używałam też Nivea visage matujący i był fajny leciutki i Garnier czysta skóra i też był dobry i Vichy i też mi pasował:) Kwestia gustu:)

nowosci
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

WITAM,

TESTUJE WSZYSTKO CO WCHODZI NA NASZ RYNEK.
    TERAZ NAJNOWSZE SA KREMY ZE SKONCENTROWANYM TLENEM – REWELACJA JHAK DLA MNIE , SUPER SIE WCHŁANIAJĄ I ODZYWIAJĄ SKÓRĘ OD WEWNATRZ. WEJDZ NA STRONE oxy-time.pl

mar6
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja polecam Lirene Aqua nawilzająco-ochronny. Sama go uzywam jest niedrogi i bardzo dobry!

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja ostatnio miałam próbkę kremu z serii Nivea Beaty i jestem zachwycona. Lekka konsystancja, dobrze się wchłania i nadaje twarzy taki żwieży wygląd i wyrównuje koloryt twarzy. Ma w sobie takie błyszczące drobinki, nie jest to brokat tylko coż o wiele wiele mniejszego i to daje fajny efekt. Twarz wcale się nie żwieci. Niestety niewiem ile kosztuje ale jak tylko pójde do sklepu go kupić to napisze cene.

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

Ja ostatnio kupiłam sobie jakis zwykły krem do twarzy w kiosku ruchu,i musze powidziec ze jest duzo lepszy od tego poprzedniego którego uzywałam.czasami te najtansze leki sa lepsze od tych najdroższych,a moim problemem była zbyt tłusta cera na czole i zbyt sucha na policzkach.i ten jeden krem rozwiazał mój problem za jedyne 5.80.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dobry krem do twarzy?"

Przewiń na górę