- AutorOdp.
- 17 października 2006 at 12:33
Hej, szukam jakiegoż dobrego salonu optycznego w w-wie gdzie dostałabym szkła essilor, lub hoya lub jzo. Nie chcę isć do jakiegoż Vision bo tam jest różnie u nich ze szkłami i dostanę jeszcze jakież klejone badziewie. Znacie jakież dobre miejsca?! Najlepiej żeby lekarz na miejscu był tez dobry…
17 października 2006 at 21:27Ja kiedys robilam okulary na Marszałkowskiej, ale nie pamietam jak sie nazywa ten optyk, tyle ze okulisty tam nie bylo
18 października 2006 at 14:26Jest kilka takich miejsc w w-wie, myżlę, że u każdego większego i żredniego optyka szkłą bedą z miejsca, a u mniejszych po prostu sobie sprowadzi także ewentualnie wchdozisz mówisz proszę o essilora lub hoye lub inne i oni to załatwią w ciągu 48 godzin pewnie.
25 października 2006 at 21:31ja lubię mega lens – wprawdzie zawsze mają tam urwanie d.. i cieżko przymierzać oprawki bo są przyszpilone do tych stojaczków, ale za to robią okularki idealnie, ze szkieł to ja też bardzo Essilor polecam, bo mają taki super antyrefleks w powłoce, że nie widać koloru tego, nie ma żadnych odblasków przy kompie i się mniej rysuje – chociaz mi się udało w końcu, ale jestem debil skoro noszę okulary z kluczami w kieszeni ://///
21 listopada 2006 at 20:23Ok, najpierw byłam w paris optique i rzeczywiscie ładne opraweczki mieli ale w końcu trafiłąm do megalensu bo tam słyszałam że lekarzy jednak lepsi. No i kupiłam też żliczne okularki i szkła essilor ze zniżką były. Cudnie!
26 listopada 2006 at 20:20e ale to wszędzie masz te essilor ze zniżką bo masz na ich stronie xxxxxxxxxxxxxxx listę punktów gdzie masz zniżki. Ja to n****ętniej biegam do pięknych oczu, ale vision też odwiedzam raz na jakis czas.
Proszę nie wrzucaj adresow www
Figa7 grudnia 2006 at 10:41a czy te essilora szkla sa rzeczywiscie takie rewelacyjne jak wszyscy mowia? i jak to sie ma do szkiel np. JZO, sa lepsze, gorsze? ja sobie czytalam ostatnio o szklach z powlaka cristal czy crizal alize, podobno sa niezastapione przy pracy przy komputerze, tam gdzie oko jest narazone na silne promieniowanie. ja to w zasadzie nei mam duzej wady, ale za to bole glowy, oczu, wiec musze zmienic dotychczasowe szkla, bo te poza lepszym widzeniem, w ogole mam wrazenie mnie przed niczym nie chronia.
3 stycznia 2007 at 13:27ta powłoka Crizal Alize jest wyczepista! sama ją posiadam więc wiem i jest wyraźna różnica. mam jeszcze swje stare okulary bo też chciałam przy okazji zmienić na ładne oprawki i serio coż niesamowitego. i do tego są faktycznie bardzo wytrzymałe (jak na okulary i to co ja z nimi wyprawiam ;/). ahaż i zożka, jak już chcesz porządne to rób essilory, bez kitu. tn. JZO chyba tez korzysta ze szkieł essilora, ale nie jeste pewna. w każdym razie dla mnie są rewelacyjne i jak do kompa to koniecznie włażnie z ta powłoka! 🙂
23 lipca 2008 at 16:31Przy placu narutowicza w bramie jest bardzo dobry optyk 😉 dobry i niedrogi, naprawdę polecam 🙂
15 października 2010 at 08:02ja polecam [usunięto_link]
- AutorOdp.