- AutorOdp.
- 11 października 2007 at 10:54
Hej… pewnie byly juz takie tematy ale nie znalazłam akurat odpowiedzi na moje pytanko… No wiec wczoraj o 22.00 mialam wziażc tabletke… ale zapomnialam, przypomnialo mi sie dopiero dzis ok 12.30. Odrazu wzielam ta wczorajsza zapomnianą… ale minelo juz 12 godzin. Nie mam juz ulotki z tych tabletek wiec sie nie dowiem czy dobrze zrobilam, wiec licze na wasza pomoc… Następną, czyli tą dzisiejsza mam wziasc normalnie czy teraz, razem z ta wczorajsza? Prosze o odpowiedz…
11 października 2007 at 13:00Wg ulotki info. w razie opóźnienia (do 12 h) 🙄 powinno sie łyknąć zapomnianą tabl. od razu a następną juz normalnie. I dla bezpieczeństwa przez kilka kolejnych dni stosowac dodatkowe żrodki anty..=> tak przynajmniej jest w przypadku tab.Harmonet
Mi raz się cos takiego przytrafiło 😕 , czasowo było na styk – zrobiłam jak kazali i było ok.11 października 2007 at 13:47Nie wiem czy ma znaczenie rodzaj tabletek jakie bierzesz, ale zastosuj to co napisala Iga, no i nie zapominaj wiecej 😀
11 października 2007 at 22:29a dokladnie prze kolejne 7 dni powinnas sie dodatkowo zabezpieczac.
- AutorOdp.