- AutorOdp.
- 9 września 2010 at 21:15
Mój dom będzie miał taras, koniecznie drewniany, ze skrzypiacymi deskami i ogród. Nie odpuszczę tez dużych okien i salonu z którego wychodzi sie do ogrodu.
28 października 2010 at 12:45A mnie się marzy duże, nowoczesne i funkconalne mieszkanie. Takie w którym nic nie będzie mi sie psuło non stop, gdzie nie bedę miała problemow z grzybem i zaciekami na scianach i gdzie bedę miała ładna funkcjonalną kuchnie i salon taka jak na zdjęciach ze strony n-design.pl uwielbiam oglądać wszelkie katalogi i zdjęcia z różnymi ciekawymi rozwiązaniami wnętrz 🙂
31 stycznia 2011 at 19:48mam pytanie. lepszy kredyt i zatrzymanie starego mieszkania (tak radza mi znajomy z pracy czy z AP) czy czy lepiej sprzedac mieszkanie i wzialc maly kredyt zeby doplacic za wiekszy metraz? mam dylemat. macie pomysly?
2 sierpnia 2011 at 05:15Oj.. jak ja Was rozumiem. Sam czekam włażnie na swoje mieszkanko! Myżlę, że deweloper zaskoczy mnie pozytywnie, bo robi to coraz czężciej ostatnimi czasy 😀
2 sierpnia 2011 at 08:19A co to za deweloper? 🙂
12 września 2011 at 21:04a Victoria Dom 🙂 kojarzysz ich czy nie bardzo?
15 września 2011 at 10:13kojarzę ale niewiele – wiem, ze chyba nie mają teraz nic gotowego, osiedle dopiero sie buduje, wiec rozumiem Twoją nadzieję, że wszystko będzie ok 😉
19 września 2011 at 16:44[usunięto_link] wrote:
Oj.. jak ja Was rozumiem. Sam czekam włażnie na swoje mieszkanko! Myżlę, że deweloper zaskoczy mnie pozytywnie, bo robi to coraz czężciej ostatnimi czasy 😀
Pewnie dozorujesz regularnie budowę? 😉
24 maja 2012 at 20:54Ja włażnie remontuje mieszkanie i w końcu zamieszkam na swoim a nie ze współlokatorami. Kredyt jest… ale dam rade;p Uszczknęłam nieco nawet na wakacje na Majorkę z triady bo teraz są naprawdę fajne ceny . Mój wymarzony dom był by włażnie na Majorce:) Ostanio jak tam byłam triadówka jak to nazywałam naszą przewodniczkę pokazała nam taakie żwietne okolice i zainspirowała mnie do posiadania własnego domu. A po za tym tyranie przy mieszkaniu to niezła orka przydadzą mi się fajne wakacje i w przeciwieństwie do budowalńca z których dre 7 koty to chociaż sparwadzone biuro 😆 podróży mam. A tego remotowca fachowca za te wieczne przerwy od pracy to zabije!!!!
24 maja 2012 at 21:44[usunięto_link] wrote:
mam pytanie. lepszy kredyt i zatrzymanie starego mieszkania (tak radza mi znajomy z pracy czy z AP) czy czy lepiej sprzedac mieszkanie i wzialc maly kredyt zeby doplacic za wiekszy metraz? mam dylemat. macie pomysly?
Wiesz ja miałam tak samo… i w końcu zdecydowałam się po rodzicach mieszkanie wynająć i kasą za wynajem spłacać kredyt. Mieszkanie jest w innym mieżcie więc to lekka przeszkoda ale daje rade. I może pomyżl o tym żeby zrobić to samo?? A jak nie chcesz wynajmować to sprzedaj po co masz nie spac po nocach z dużym kredytem ale mówię 😀 serio pomyżl o wynajmie mi się sprawdza.
24 maja 2012 at 22:00ja ostatnio choruje na domy w stylu aplejskim- drewno do tego kamień-rewelacyjne połączenie i do jeszcze kominek…ale o takim to dokładnie mogę sobie pomarzyć:P
[usunięto_link]4 czerwca 2012 at 10:16Fajnie tam, ale to raki typowy domek w górach, w mieżcie raczej wolałabym coż innego.
27 lipca 2012 at 15:51Warto odżwieżyć wątek, jest ciepło remonty i przeprowadzki w powietrzu. Ja nie mieszkam w wymarzonym miejscu, ale moja rodzina buduje dom:) Więc już wkrótce będzie urządzana kuchnia i salon:) Salon w jasnych barwach w stylu słoneczny piasek(taki kolor), z dużym stołem a la z Ikei, kominkiem z Makrotermu- to buduje atmosferę wg mnie. Salon i kuchnia to serce domu. Tam przyjmuje się gożci, robi imprezy rodzinne. No i oczywiżcie zadbany ogród- to powinien mieć każdy włażciciel pod kontrolą:)
3 września 2012 at 18:22Ogród… to jest to albo taras na którym je się wspólne obiady i kolacje.
4 września 2012 at 06:59Mój dom marzeń koniecznie musi mieć ogród i taras, a sam dom? Mały i przytulny.
- AutorOdp.