- AutorOdp.
- 5 marca 2007 at 13:58
Mieszamy wszystkiego po 2 łyżki:
➡ gruboziarnista sól
➡ zmielona kawa
➡ płatki owsiane
➡ mielony cynamon
➡ kilka łyżek wodyMasować do powstania piany – i efekt murowany! 😀
6 marca 2007 at 13:05Ja z domowych sposobów polecam 2 .Pierwszy to wcieranie w miejsca gdzie wystepuje celulit vit.C w kroplach, drugi to peeling z soli i mleka. Taka papkę wcieramy w uda,posladki i po 10 min zmywamy (troszcze szczypie) a potem mozemy wetrzec w skóre krem, zel wyszczuplajacy , ja np. wcierałam mój ukochany zel z Avonu – Cellu Sculpt Anti-Cellulite.Trzeba byc konsekwentnym a napewno pomoze
9 marca 2007 at 20:27a na ile rpawda jest to ze pomaga picie duzej szklanki swiezego soku z cytrusow?oczywiscie oprocz wszystkich pilingow i takich tam??
12 marca 2007 at 21:38Wow, mleko i sól. Hmmm zaaplikuję sobie. Na razie kawka plus dodatki, już poznałam kilka wersji 🙂 i może nie ukochany ale skuteczny CelluSculpt. A ponadto… to czego tygrysy nie lubią –> dieta.
12 marca 2007 at 23:30oklady z surowych ziemniakow pokrojonych w plasterki sa rewelacyjne. okladamy nimi uda, owijamy folia spozywcza, troszke szelescmy i jest ok 🙂
16 marca 2007 at 07:25Esperance a na co to ma pomagac?
16 marca 2007 at 12:06No włażnie też jestem ciekawa jakie ma działanie 😯 😉
19 marca 2007 at 11:42Krem Anticellulitis
Olejek kminkowy “ 2 ml
Olejek paczulowy “ 1 ml
Olejek jałowcowy “ 1 ml
Mażć z wit. A “ pół tubki
Mażć lub Krem Linomag “ 1 opak.
Krem Nivea “ 1 opak. 52 gSP. Składniki wymieszać.
Wskazania: cellulitis, rozstępy skóry, zaburzenia troficzne skóry. Wcierać 2-3 razy
19 marca 2007 at 19:02[usunięto_link] wrote:
Krem Anticellulitis
Olejek kminkowy “ 2 ml
Olejek paczulowy “ 1 ml
Olejek jałowcowy “ 1 ml
Wskazania: cellulitis, rozstępy skóry, zaburzenia troficzne skóry. Wcierać 2-3 razy
Może i działa ta mażc ale jak zdobyc te składniki 🙂
20 marca 2007 at 08:21W dobrej apetce
20 marca 2007 at 11:52[usunięto_link] wrote:
Krem Anticellulitis
Olejek kminkowy “ 2 ml
Olejek paczulowy “ 1 ml
Olejek jałowcowy “ 1 ml
2-3 razy dziennie? czy na tydzień? stosujesz to? jakie sa efekty?
21 marca 2007 at 18:19[usunięto_link] wrote:
Wow, mleko i sól. Hmmm zaaplikuję sobie. Na razie kawka plus dodatki, już poznałam kilka wersji 🙂 i może nie ukochany ale skuteczny CelluSculpt. A ponadto… to czego tygrysy nie lubią –> dieta.
tylko pamietaj ze moze troszke szczypac
23 marca 2007 at 08:40w tygodniu
15 kwietnia 2007 at 08:37i działa? po jakim czasie widac jakiekolwiek zmiany ? pozdrawiam
2 maja 2007 at 19:24Wiecie co… z terago co wiem to żeby się pozbyć celulitu trzeba też mieć odpowiednią diete… m.in. mało soli itp. powinno sie przestac palić. nalezy też ćwiczyć.
- AutorOdp.