Drobne kłamstewko? Dlaczego to robi

• Autor
    Odp.
  • ola1985
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Może któraż z pań wytłumaczy mi zachowanie mojego chłopaka. Pare dni temu się zeszliżmy po małym kryzysie, obydwoje się staramy z
    żeby było dobrze. Pożwięca mi czas, jest opiekuńczy,czuły, zainteresowany. Mam jednak nieodparte wrazenie ze w mniejszym stopniu niż wczeżniej interesuje go moja osoba, niby nie mam powodów do narzekań. Dziż mam urodziny miło spędziliżmy czas, od razu powiedział że musi jechać jeszcze do domu i niestety nie pożwięci mi tyle czasu ile chciałby (pochodzi z innego miasta),jednak jak się okazało do domu nie pojechał,nie powiedział mi o tym. Wiem też, że nigdzie nie wyszedł.
    Jeżli nie chce spędzać ze mną czasu lub nie ma ochoty na relacje damsko-męską dlaczego o tym nie mówi??
    To nie pierwszy przypadek jego kłamstewek w tej dziedzinie.
    Nie rozumiem po co to robi?

cieple-sloneczko
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja bym się go spytała co robił, jak spędził czas. Jeżli prosto w oczy by skłamał to nie wahałabym się ani chwili i powiedziałabym mu prosto w oczy co o nim myżlę. A myżlałabym wtedy raczej szybko, głożno i gwałtownie. 🙂

ola1985
    Member
    • Bywalec

Wiem, że skończy się to cichymi dnami jak mu zarzuce że wogóle nie był w domu. Mam dowód że nie był wieczorem w piątek, a mógł pojechać w sobotę. Co niezmienia faktu, że mnie oszukał.
    Zarzuci mi nadnierną kontrole, a ja nie mam ochoty się tłumaczyć mimo że nie robie nic złego, to przypadek że się dowiedziałam że nie wyjechał do domu wieczorem.

carboczar
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Nie ważne jak postąpi twój chłopak ale jeżli jesteżcie parą z perspektywami nie powinien tak postąpić tym bardziej w takim dniu.Jeżli teraz już zaczyna Cię unikać. to później może być już gorzej.Dlatego jestem za szczerą rozmową.Gdyby to było w innym dniu można było by zrozumieć.

ola1985
    Member
    • Bywalec

Uzyskałam odpowiedz której się spodziewałam „pojechałem pózniej, bo zapomniałem paru rzeczy, więc byłem przed 23 na miejscu. Dlaczego pytasz ??” Cóż musze przyznać, że brzmi to logicznie. Nie moge mu zarzucić, że tak nie było bo nie wiem tego.

cieple-sloneczko
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

I po problemie – sprawę można uznać chwilowo za zakończoną. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Drobne kłamstewko? Dlaczego to robi"

Przewiń na górę