- AutorOdp.
- 5 sierpnia 2011 at 08:29
Znacie tą sieć drogerii? Co możecie o niej powiedzieć? Ja ostatnio robiłam zakupy i zostałam bardzo mile potraktowana, zdziwiłam się jak pani zaczęła mi doradzać i pomagać w wyborze odpowiedniego pudru. Jeszcze się w żadnej drogerii z tym nie spotkałam.
Swoją drogą mają bardzo ciekawe promocje. 🙂2 września 2011 at 10:37Ja niestety też jej nie znam,gdzie można ją spotkać? Pewnie w dużych centrach handlowych. Jeżeli wiesz coż więcej,to napisz chociaż jak prezentują się ceny.
18 października 2011 at 08:00Wejdź sobie na stronę drogerii, tam zobaczysz gdzie są w Polsce. Ceny są naprawdę fajne, a gazetką z aktualnymi promocjami znajdziesz na stronie.
19 października 2011 at 17:56Ja też nie znam tej sieci drogerii. Najpopularniejsze to chyba Rossmann i Natura.
28 października 2011 at 08:40Fakt, inne może są bardziej popularne, ale jakoż wolę iżć do Sekret Urody. Wiele nowożci się u nich pojawiło ostatnio, chociażby masła do ciała Paloma bodySPA. Szczególnie fajne jest Tropical Fruits. Próbowaliżcie już?
- AutorOdp.