- AutorOdp.
- 21 lipca 2008 at 19:27
Z tymi kremami to bajer. Po prostu kupujemy marzenia. Jedna lekarka powiedziała mi, że czy drogi czy tani działa tak samo.
31 lipca 2008 at 14:43Marzenia?
Raczej jakożć, choć trzeba umieć czytać etykiety, przyglądać się składom itd. Mam cere wrażliwą i w kremy zaopatruję się jedynie w aptece zostawiając tam naprawdę dużo gotówki. Niemniej stan mojej skóry całkowicie mi to wynagradza.31 lipca 2008 at 17:18ja nie kupuje drogich kremow.
tez mam wrazliwa cere, tez czytam etykiety…i bardzo dobrze znam sie na chemii.
w zwiazku z tym stawiam na pielegnacje apteczna. tyle ze dla mnie pielegbacja apteczna nie oznacza wcierania w buzie chemii z kremow vichy.
31 lipca 2008 at 20:14Vichy to nie synonim „specyfików aptecznych” 😉
1 sierpnia 2008 at 01:30[usunięto_link] wrote:
ja nie kupuje drogich kremow.
tez mam wrazliwa cere, tez czytam etykiety…i bardzo dobrze znam sie na chemii.
w zwiazku z tym stawiam na pielegnacje apteczna. tyle ze dla mnie pielegbacja apteczna nie oznacza wcierania w buzie chemii z kremow vichy.
A jakie kosmetyki apteczne polecasz? Bo moja wiedza na ten temat ogranicza sie własnie do wspomnianego Vichy 😳
18 sierpnia 2008 at 05:10Ja bardzo lubie kremy clinique, dla mnie sa the best, solidnie nawilżaja:)
20 sierpnia 2008 at 20:13hmmm… chemia z vichy ciekawe… w watku ” nasze zakupy” ostatnio zakupilas mini zestaw z vichy ….
20 sierpnia 2008 at 20:18Vichy działa sprawnie jak go używasz, jak przestaniesz to problemy wracają i to ze wzmożoną siłą
21 sierpnia 2008 at 07:47[usunięto_link] wrote:
hmmm… chemia z vichy ciekawe… w watku ” nasze zakupy” ostatnio zakupilas mini zestaw z vichy ….
ostatnio? 😆
22 sierpnia 2008 at 16:58no dobra w marcu… 😕
26 sierpnia 2008 at 12:13z kremów to używam Nivea , żeby cera nie przetłuszczała się i była odpowiednio nawilżona to stosuję Incree ,suplement korygujący niekorzystne zmiany wyglądu skóry ,serdecznie polecam:)
26 sierpnia 2008 at 19:15A ja używałam Dermika hydrain 2. Lecz wycofali :(. Przerzuciłam się na ziaję, dobra i tania.
30 sierpnia 2008 at 21:42Ja tez nie kupuję mega drogich kremów. Jak dotad wiecej niz 40 zł na żaden nie wydałam. Może kiedys jak będę starsza…
3 września 2008 at 15:32ja roznice czasami widze ale nie jest an tyle drastyczna by placic trzy razy wiecej (conajmniej) za krem niz normalnie. na razie mam iwostiny i wystarczaja w zupelnosci…
25 września 2008 at 19:46Mi się wydaje, że do codziennej pielęgnacji w zupełnożci wystarczą kosmetyki z tzw. żredniej półki. Przecież za 20zł też można dostać bardzo dobre kremy idealne dla naszych buziek. Owszem gdy mamy już jakiż konkretny problem ze skórą to nie ominie nas dermatolog i apteczne specyfiki. A jak już ktoż ma zmarszczki to i tak się ich nie pozbędzie bez względu na to czy krem będzie kosztował 10zł czy 100zł.
- AutorOdp.