• Autor
    Odp.
  • TenTam
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Z tym ze czym ja bardziej naciskam tym ona bardziej sie oddala skumalem sie we wtorek 🙂 dzisiaj sama napisala wiec zaproponowalem to piwko 😀 ona powiedziala na poczatku ze nie moze a potem ze jednak znajdzie czas 🙂 co bedzie sie dzialo sam nie wiem 😀

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

skoro nie wytrzymaliscie razem wiecej niz gowniane 1,5 roku, n iemozliwe jest, zebyscie wytrzymali razem cale zycie. wiec…daj sobie spokoj.

aszita
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

czesc… wiesz sama mam podobna sytuacje… jest facet … jest moje uczucie ale jest i ona… tyle ze u mnie ja mam powiedziane ze jestem zerem przy niej… mimo to kocham… kur… cholernie kocham… nie dociara do mnie swiadomosc ze on jest z nia a ja jestem przeszloscia…. mimo wszytsko nadal mam ndzije ze to wszytsko wroci podobnie jak ty…. ale nadzija? co to wlasciwie jest… juz niewiem… szkoda tylko ze posluchal glupiej idiotki ktora wogole mnie nei zna…i ktora wypowiadala sie na temat moich uczuc…. twierdzac ze z nia bedzie jej lepiej i jescze ta jej litosc.. na ktora go wziela… ehhhh zajebane zycie

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Obawiam sie, że ona już do Ciebie nie wróci. Skoro sama nie ma potrzeby inicjowania spotkan z Tobą, to znaczy, ze jej nie zależy. Przykre, ale życiowe…

TenTam
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Macie bardzo pesymistyczne nastawienie :p było bardzo miło na spotkaniu 🙂 i wiem, że spotkamy się następny raz 🙂

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Ogólniem nie kumam jak można sobie zrobić „przerwę od związku”. Albo jest sie odpowiedzialnym za siebie i za związek albo nie. Moim zdaniem takie przerwy to asekuranctwo. Nie ma pojecia „przerwa” bo w tym czasie poznaje sie nowych ludzi, coż iskrzy lub nie. Ja osobiżcie nie zgodziłabym sie na przerwę – albo sie z kimż jest albo nie i tyle.
    Dowiedz sie czy ona Cie kocha – jeżeli tak, to walcz, jeżeli usłyszysz tylko wymijajace odpowiedzi – sorry, ale daruj sobie, Po co ci kobieta, któa nie wie, czy Cię kocha ???? Albo sie kocha albo nie.
    Wiem że to trudne, ale co robić ??? Ona pomyżlała o sobie chcąc tak zwajnej przerwy – Ty zrób to samo, masz do tego prawo.
    Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " "Dwa razy nie wchodzi do jednej rzeki""

Przewiń na górę