- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 18 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 11 miesi臋cy temu przez
Jeffany.
- AutorWpisy
- 22 wrze艣nia 2007 o 23:44 #2233
Wiecie co?Dobrze mi tu z Wami jest 馃榾
Pisze to,bo ja si臋 zawsze nudz臋 wszystkim,za co si臋 zabieram,wi臋c jesli mia艂abym si臋 znudzi膰 tym forum( 馃槸 ) to tak na wyrost chcia艂abym 偶eby wszyscy wiedzieli jak bradzo Was lubi臋 馃榾 To juz taki m贸j ryrua艂 poranny,ze tu zagl膮dam i jak w ci膮gu dnia nie wejd臋 na forum to czuje niedosyt… 呕ebym tylko wytrwa艂a do mojej rocznicy pobytu na Obcasach… 馃槈 Dla mnie to forum jest drugim 偶yciem…nie 偶yciem mojego alter ego tylko w艂asnie moim w艂asnym,drugim zyciem…偶rodowiskiem naturalnym 馃檪
A jak jest z Wami?Jaki macie stosunek do tego forum??Wybaczcie moj膮 wylewno偶膰 i spontanicznosc,ale w艂ansie w takich chwilach jak ta ja zaczynam p艂akac… Dzi臋kuje,ze byli偶cie,jeste偶cie i mam nadzieje,偶e b臋dziecie :*
23 wrze艣nia 2007 o 08:20 #85637Ja uwielbiam tutaj pisa膰:) I codziennie kilka razy sprawdzam Obcasy.
23 wrze艣nia 2007 o 08:50 #85638to ja tez bez was moje kobietki 偶y膰 nie mog臋 馃檪
i jestem tu codziennie ale nie zawsze sie wypowiadam 馃檪
jupi :ok: -=23 wrze艣nia 2007 o 09:38 #85639Ja do艂膮czy艂am jak wida膰 pare dni temu i mam nadzieje, 偶e m贸j zapa艂 nie wyga偶nie 馃槈 To forum jest inne od innych, kt贸re do tej pory czyta艂am panuje tu odpowiednia atmosferka 馃檪
23 wrze艣nia 2007 o 09:53 #85640艣wietne forum!!! Naprawd臋! Jest jak gra komputerowa, wciaga. 馃槅
Pozdrawiam wszystkich!!! 馃槅 馃槅 馃槅
Dzi臋kuj臋 za rady i za mi艂e rozmowy! 馃榾23 wrze艣nia 2007 o 10:26 #85641Ja jestem od niedawna, ale bardzo mi si臋 tu podoba 馃榾 panuje tu taka swoista „domowa” atmosfera
23 wrze艣nia 2007 o 12:28 #85642forum jest swietne 馃榾 馃榾
jestem z Wami od niedawna a czuje sie jak u siebie 馃檪 oby tak dalej 馃檪
jak tylko mam czas staram sie zagladac do Was kochane jak najczesciej..dziekuje za porady i ciekawe dyskusje…muaaa:* hehe23 wrze艣nia 2007 o 13:45 #85643Tak, przyzna膰 trzeba, e jest tu taka domowa atmosfera, jak ju偶 to zosta艂o uj臋te. Sama czuj臋 si臋 troch臋 dziwnie, mam wra偶enie, 偶e mam zdanie odmienne od wi臋kszo偶ci, przez co jako偶 dziwnie mi si臋 wypowiada膰 w tematach. Ale przynajmniej raz na kilka dni wpadn臋 zobaczy膰, co nowego :]
24 wrze艣nia 2007 o 08:51 #85644Ja rowneiz codziennie rano tu zagdladam i czasem wieczorem jak ejstemw domu 馃槅 Ogolnie to jest NAJLEPSZE FORUM NA SWIECIE!!!! 馃槅 Sympatyczne i pomyslowe jestescie i brak agresjiii ostrych ejchanek itp. Poprostu super sie tu z Wami wszystkimi czuje! 馃檪 Czas teraz na spotkanie na realu ! 馃槅 Kiedy kiedy?? 馃榾
24 wrze艣nia 2007 o 11:47 #85645ja tutaj kilka razy dziennie zagladam. Nie zawsze sie udzielam bo na niekt贸re tematy nie mam zbyt wiele do powiedzeni, ale og贸lnie m贸wi膮c na forum panuje mi艂a atmosfera, a to dzieki wam kobitki 馃榾
24 wrze艣nia 2007 o 17:55 #85646Ja przesz艂am z innego forum, gdy偶 nie podoba艂a mi si臋 tam atmosfera. No ale co偶… znalaz艂am szukaj膮c forum o kobietach dla kobiet…
Na pocz膮tku strasznie si臋 zawiod艂am:/, po cz臋偶ci nie spe艂ni艂o moich oczekiwa艅. Jednak po kilku chwilach przekona艂am si臋, jest mi tutaj dobrze, mam nadziej臋 偶e tak zostanie.
Odnalaz艂am Kobiety z ktorymi mo偶na popostowa膰 na powa偶nie. I nie tylko kobiety ;).
24 wrze艣nia 2007 o 18:03 #85647A ja nie uydziela艂am si臋 nigdy wczesniej na forum internetowym… nawet nie pami臋tam jak trafi艂am na to 馃榾 ale to moje pierwsze forum i bardzo si臋 ciesz臋,偶e tu zawita艂am 馃榾 Nie zamienie Obcas贸w i Was,Drogie Forumowiczki(i Forumowicze of course 馃槈 ) na 偶adne inne 馃榾
24 wrze艣nia 2007 o 18:28 #85648Ja pamietam ze szukalam czegos w google i ukazalo mi sie forum. Na poczatku sledzilam tematy a po ok miesiacu postanowilam sie zarejestrowac i tak oto jestem. Staram sie sprawdzac codziennie ale nie zawsze jest na to czas. Niektore kobietki bardzo mi pomogly i za to im dziekuje. Wiem napewno ze szybko z forum nie zrezugnuje. 馃槅 馃槅
24 wrze艣nia 2007 o 19:52 #85649mi te偶 tutaj bardzo dobrze.. 馃槢 dzi臋kuj臋 偶e jeste偶cie!
26 wrze艣nia 2007 o 06:29 #85650Ja te偶 od kiedy odkrylam to forum, to zagladam tu prawie codziennie. Czasem mozna sie dowidziec naprawde ciekawych rzeczy, i czasem spytac o cos o co normalnie by sie wstydzilo.
Buzka dla wszystkich forumek 馃榾
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.