- AutorOdp.
- 22 września 2007 at 23:44
Wiecie co?Dobrze mi tu z Wami jest 😀
Pisze to,bo ja się zawsze nudzę wszystkim,za co się zabieram,więc jesli miałabym się znudzić tym forum( 😯 ) to tak na wyrost chciałabym żeby wszyscy wiedzieli jak bradzo Was lubię 😀 To juz taki mój ryruał poranny,ze tu zaglądam i jak w ciągu dnia nie wejdę na forum to czuje niedosyt… Żebym tylko wytrwała do mojej rocznicy pobytu na Obcasach… 😉 Dla mnie to forum jest drugim życiem…nie życiem mojego alter ego tylko własnie moim własnym,drugim zyciem…żrodowiskiem naturalnym 🙂
A jak jest z Wami?Jaki macie stosunek do tego forum??Wybaczcie moją wylewnożć i spontanicznosc,ale włansie w takich chwilach jak ta ja zaczynam płakac… Dziękuje,ze byliżcie,jesteżcie i mam nadzieje,że będziecie :*
23 września 2007 at 08:20Ja uwielbiam tutaj pisać:) I codziennie kilka razy sprawdzam Obcasy.
23 września 2007 at 08:50to ja tez bez was moje kobietki żyć nie mogę 🙂
i jestem tu codziennie ale nie zawsze sie wypowiadam 🙂
jupi :ok: -=23 września 2007 at 09:38Ja dołączyłam jak widać pare dni temu i mam nadzieje, że mój zapał nie wygażnie 😉 To forum jest inne od innych, które do tej pory czytałam panuje tu odpowiednia atmosferka 🙂
23 września 2007 at 09:53świetne forum!!! Naprawdę! Jest jak gra komputerowa, wciaga. 😆
Pozdrawiam wszystkich!!! 😆 😆 😆
Dziękuję za rady i za miłe rozmowy! 😀23 września 2007 at 10:26Ja jestem od niedawna, ale bardzo mi się tu podoba 😀 panuje tu taka swoista „domowa” atmosfera
23 września 2007 at 12:28forum jest swietne 😀 😀
jestem z Wami od niedawna a czuje sie jak u siebie 🙂 oby tak dalej 🙂
jak tylko mam czas staram sie zagladac do Was kochane jak najczesciej..dziekuje za porady i ciekawe dyskusje…muaaa:* hehe23 września 2007 at 13:45Tak, przyznać trzeba, e jest tu taka domowa atmosfera, jak już to zostało ujęte. Sama czuję się trochę dziwnie, mam wrażenie, że mam zdanie odmienne od większożci, przez co jakoż dziwnie mi się wypowiadać w tematach. Ale przynajmniej raz na kilka dni wpadnę zobaczyć, co nowego :]
24 września 2007 at 08:51Ja rowneiz codziennie rano tu zagdladam i czasem wieczorem jak ejstemw domu 😆 Ogolnie to jest NAJLEPSZE FORUM NA SWIECIE!!!! 😆 Sympatyczne i pomyslowe jestescie i brak agresjiii ostrych ejchanek itp. Poprostu super sie tu z Wami wszystkimi czuje! 🙂 Czas teraz na spotkanie na realu ! 😆 Kiedy kiedy?? 😀
24 września 2007 at 11:47ja tutaj kilka razy dziennie zagladam. Nie zawsze sie udzielam bo na niektóre tematy nie mam zbyt wiele do powiedzeni, ale ogólnie mówiąc na forum panuje miła atmosfera, a to dzieki wam kobitki 😀
24 września 2007 at 17:55Ja przeszłam z innego forum, gdyż nie podobała mi się tam atmosfera. No ale coż… znalazłam szukając forum o kobietach dla kobiet…
Na początku strasznie się zawiodłam:/, po czężci nie spełniło moich oczekiwań. Jednak po kilku chwilach przekonałam się, jest mi tutaj dobrze, mam nadzieję że tak zostanie.
Odnalazłam Kobiety z ktorymi można popostować na poważnie. I nie tylko kobiety ;).
24 września 2007 at 18:03A ja nie uydzielałam się nigdy wczesniej na forum internetowym… nawet nie pamiętam jak trafiłam na to 😀 ale to moje pierwsze forum i bardzo się cieszę,że tu zawitałam 😀 Nie zamienie Obcasów i Was,Drogie Forumowiczki(i Forumowicze of course 😉 ) na żadne inne 😀
24 września 2007 at 18:28Ja pamietam ze szukalam czegos w google i ukazalo mi sie forum. Na poczatku sledzilam tematy a po ok miesiacu postanowilam sie zarejestrowac i tak oto jestem. Staram sie sprawdzac codziennie ale nie zawsze jest na to czas. Niektore kobietki bardzo mi pomogly i za to im dziekuje. Wiem napewno ze szybko z forum nie zrezugnuje. 😆 😆
24 września 2007 at 19:52mi też tutaj bardzo dobrze.. 😛 dziękuję że jesteżcie!
26 września 2007 at 06:29Ja też od kiedy odkrylam to forum, to zagladam tu prawie codziennie. Czasem mozna sie dowidziec naprawde ciekawych rzeczy, i czasem spytac o cos o co normalnie by sie wstydzilo.
Buzka dla wszystkich forumek 😀
- AutorOdp.