- AutorOdp.
- 8 stycznia 2010 at 20:50
mam synka w podobnym wieku i też chciałabym zrobić z nim coż dla dziadków, laurki, może zakładki do książek, jak masz jakież inspiracje to dawaj 😉 na pewno nie będę za niego kupować jakichż drogich i wyszukanych prezentów (jak robi np. moja siostra), w końcu to nie dzień matki/ojca, tylko dzień babci/dziadka
dla swoich babć kupię może jakież kwiaty, bo nie wiem co mogłabym im dać… zresztą one i tak najbardziej cieszą się z wizyty wnuków, a nie z prezentów…8 stycznia 2010 at 22:55Nauczcie jakiegoż fajnego prostego wierszyka te dzieciaczki, ładnej piosenki, zróbcie wspólnie prezent np. z „malego artysty” – taka gazetka z pomyslami szablonami, wykrojami na ozdoby i prezenty, mozna znalezc tam jakas inspiracje. pojdzcie do dziadkow i niech przedstawi co przygotowalo, wreczy zrobiony prezent. Babcia bedzie zachwycona:)
28 grudnia 2010 at 13:19Myżlę, że od takiego brzdąca zawsze można jakaż drobnostkę podarować. np. zdjęcie malucha w ramce czy coż w tym stylu :). Ja chciałabym w tym roku podarować wspólnie z siostrą coż specjalnego naszym dziadkom. Zastanawiamy się na zabraniem dziadków na jakąż uroczystą kolację do restauracji albo zafundowanie im takiego krótkiego wyjazdu: [usunięto_link] Co o tym sądzicie?
3 stycznia 2011 at 15:39Ja mam tylko babcię i już zastanawiam się, co jej dać w to, przynajmniej jak dla mnie, ważne żwięto. Na razie mam na oku tylko torebkę, ale za to bardzo ładną – od WuKaDor, ale nie wydaje mi się bym musiała bardzo się przejmować, że nie mam żadnych innych pomysłów, bo ten na prawdę wydaje się wystarczająco dobry:). Po za tym zauważyłam, że moja babcia nie posiada zbyt wiele ładnych, klasycznych torebek, a ta jest bardzo ładna i do tego wykonana z licowej bydlęcej skóry naturalnej – mam nadzieję, że taka będzie jej służyć długo:).
4 stycznia 2011 at 12:26Ja co roku daje babci jakiż prezent. W końcu opiekowała się mną jak byłam młodsza, także jakaż wdzięcznożć się jej należy. W tym roku planuje jej kupić piżamę, może coż takiego: [usunięto_link] Przynajmniej nie będzie marzła w tę okrutną zimę, także prezent na pewno jej się przyda.
14 stycznia 2011 at 14:36Ja jak co roku przygotuję laurkę mojej kochanej babci (co z tego, że mam ponad 20 lat 😀 ) zawsze coż do niej dodaję, w tym roku wybrałam herbatę Dilmah o pysznym smaku karmelu i banana:) Do tego kupiłam ładne czarki Dilmah. Myżlę, że będzie ok 🙂
16 stycznia 2011 at 12:33Ja też, myżlałam o czymż do picia, ale raczej jakimż suplemencie zdrowotnym. Nie wiem jakiż bilowital albo Stawo-vit. Serce i stawy oraz kożci są najbardziej wrażliwe chyba w takim podeszłym wieku co?
- AutorOdp.