- AutorOdp.
- 11 maja 2007 at 13:39
26 maja Dzień Matki
jak zamierzacie uczcic ten dzien?
ja kupilam mamie plyte Laskowkiego i jesli tylko bedzie ladna pogoda zabiore ja na lody12 maja 2007 at 19:31Ja zawsze wpadam z jakims drobiazgiem, a w tym roku bede sama żwietowac, ponieważ moja córka chodzi do zerówki i przygotuja przedstawienie, pewnie sie porycze… 😳
14 maja 2007 at 13:12Ja ponieważ jestem niby pełnoletnia ale mieszkam z rodzicami, to ja z rodzeństwem się zawsze na coż zrzucamy… nie tak do domu… na coż dla mamy…. coż co jej się przyda: jakież perfumy, ubranko czy cokolwiek,…. a czasem od siebie jeszcze i kwiatka….
24 maja 2007 at 21:01a co myslicie o takim czyms? akurat moja mama pracuje w stresie – klienci i jest po 50-tce
xxxxxxxxxxxxxxx
Eta, no jestes modem i linki wrzucasz??????????
F.25 maja 2007 at 04:39ja zawsze uwazalam to za dobry prezent. samemu czlowiek tego nie kupi bo szkoda mu na to pieniedzy a przydaloby sie na pewno
25 maja 2007 at 07:19Ja kupię mamie jakiż dobry kosmetyk i może zaborę ją gdzież na lody albo na kawkę.
25 maja 2007 at 07:57Ja zapewne jakiegos kwiatka jak zwykle 🙂 szkoda ze wypada w sobote bo wtedy moja mama jest w domu caly dzien, jak by to byl inny dzien tygodnia przytogowalabym jakis obiad czy wielki porzadek w domu 🙁
26 maja 2007 at 08:02Ja własnie jade szybko cos kupic bo ostatnio czasu nie miałam 🙂 Kwiatek i co jeszcze tylko co???
26 maja 2007 at 14:04Jak mojej mamie kupiłam tusz do rzęs i powiększający błyszczyk do ust 😀
26 maja 2007 at 14:07A biovitalu to raczej nie kupowałabym mojej mamie,bo jak jeszcze żyła moja babcia to był to standardowy prezent dla niej na Dzień babci,więc same rozumiecie… 😉
1 maja 2017 at 21:05W tym konkretnie przypadku rozumiem, ale ogólnie biovital faktcyznie jest spoko prezentem. Mojej teściowej posmakowało sushi ostatnio na urodzinach mojego m i na D M zabieramy ją na sushi, do tego jakieś kwiaty. Moja mama daleko, więc wyslę jej labo czekoladki z chocolissimo z dedyakcją, albo coś upoluję na dawandzie do domu ^^
4 maja 2017 at 13:23Przyznam, że taki prezent dla mamy jak biovital, to nietypowe… Często w reklamach się to widzi, że róbmy takie prezenty… Ale prawda jest taka, że niestety tak to nie wygląda- bo przecież pewnie w apteczce każdy ma, więc po co kupować. Więc chyba byłby to całkiem oryginalny podarunek.
Ja zapewnie wyślę mamie bukiet kwiatów – mieszkamy daleko, więc zrobię jej niespodziankę kurierem 😉8 maja 2017 at 16:40zaprosimy do kawiarni:) na gorącą czekoladę i ciastko: czy deser:) plus kwiatek, ładnie życzenia.
16 maja 2017 at 19:41Wstępnie mój plan był taki, że też mojej mamie kupimy Biovital, ale chcieliśmy zapakować to w taką specjalną kokardę i dodatkowo jeszcze dać jej książkę o aktywności po pięćdziesiątce. Bardzo mało wychodzi z domu, a ruch też jest ważny w tym wieku ;p A Biovital jak dla mnie dobry prezent 😀
- AutorOdp.