- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 4 miesiące temu przez
Olusia.
- AutorWpisy
- 18 stycznia 2011 o 15:30 #7928
Szukam nazwy dla firmy zajmującej się koordynacją żlubów
I jak w temcie „Pomóżcie”….Chciałabym aby nazwa była oryginalna łatwa do zapamiętania, przywoływała miłe skojarzenia i nie koniecznie nawiązywała do żlubu… Przerobiłam już wszystkie typu „niezapomniane chwile” „wyjątkowy dzień” i jak dla mnie zalatuje to troszke kiczem i nie do końca wiarygodnie:(… może się myle??
Chce pomagać w swojej pracy „szaremu polakowi” nie chciałabym żeby moja firma traktowana była jako towar „luksusowy” 😉
Aktualnie na tapecie mam nazwe „Studio stoktotka”… Jak wam się kojarzy? Jakie wg was było by wesele zorganizowane przez firme o takiej nazwie??
18 stycznia 2011 o 17:08 #186225widze że ruch zerowy;) onas czekam z nadzieja ze cos jednak sie „urodzi” w głowach;) ja aktualnie jestem na etapie „Plan wspomnień” 😀
18 stycznia 2011 o 18:03 #186226@dzidkq wrote:
widze że ruch zerowy;) onas
Dzidkq nie płacz, ja pomyżlę i dam znać:)
Studio stokrotka nie jest złe, ale może coż jeszcze wymyżlimy… 😉18 stycznia 2011 o 20:01 #186227Nowa opcja do przemyżleń… „Studio welon” 😀
19 stycznia 2011 o 10:56 #186228„Studio welon” już bardziej niż stokrotka (raczej mi to pasuje bardziej do branży florystycznej).
ja ciągle myżlę, ale kiepsko mi to idzie.. - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.