- AutorOdp.
- 6 marca 2008 at 16:39
Nowa kampania ciuchów housa nawołuje do mody na dziewictwo, najlepsze są bilbordy na ulicach:
[usunięto_link]
Będą protesty, oj będą 😀
6 marca 2008 at 16:54ja dziż byłam w centrum handlowym i widziałam te reklamy.. jak dla mnie – żenada!
6 marca 2008 at 18:08dla mnie to niesmaczne…po prostu.
w ogole smiac mi sie chce z nawolywania do zachowania dziewictwa. co kogo obchodzi, kiedy kto je traci. wazne zeby zrobic to bezpiecznie.
6 marca 2008 at 19:12Mnie to nie bawi i zgadzam sie z parvati,ze faktycznie jest to niesmaczne.No ale kazdy z Nas ma rozne poczucie humorku. 😉
6 marca 2008 at 21:30bo to na zasadzie, ze jak zszokuje to wiecej osob przyciagnie.
7 marca 2008 at 12:21Widziałam taką reklamę na przystanku tramwajowym. Nie wiem do czego nawołują te reklamy, ale we mnie wywołują negatywne emocje.
W ogóle denerwują mnie reklamy, które bazują na erotyce (wyłączając oczywiżcie bieliznę). Producentom zabrakło inwencji twórczej, więc odwołują się do najniższych instynktów ludzkich…
7 marca 2008 at 12:24Jak dla mnie jest to co najmniej dziwne i nie widze w tym zadnego przeslania 🙄
9 marca 2008 at 00:35w dupach im sie poprzewracalo, juz sami nie wiedza co wymyslic. Jezeli najlepsze pomysly na reklamy opieraja sie na podstawowych instynktach to gratuluje kreatywnosci…
14 marca 2008 at 09:35nic ciekawego z tego nie wynika.
każdy robi kiedy jak i gdzie chce….29 marca 2008 at 22:33chociaz w sumie po glebszym zastanowieniu (kilku glebszych) reklama jest niezla 🙂
31 marca 2008 at 13:48Tak szczerze mowiac, ta reklama NIBY nawoluje do zachowania dziewictwa. Tak naprawde skojarzenia są doklanie odwrotne- Hmmm skoro nawoluja do zachowania dziewictwa, to chyba jestem jedyna, ktora jest dziewicą, pozatym sądząc po rysunku 69 to nic złego – myżli taka trzynastka..
Ta dziewczynka na reklamie jest w dodatku szpetna..
2 kwietnia 2008 at 01:29Jest już odpowiedź Cropp Towna na tę kampanię, chyba jednak nieudana odpowiedź.
Tu można zobaczyć: [usunięto_link]
2 kwietnia 2008 at 14:16Jest jeszcze hasło „O*****ganie guzików”.
Niesmaczne..4 kwietnia 2008 at 13:48widzialam tez w hipermarkecie 🙂
akurat moj boy stanął w sklepie na strzałce z napisem: tutaj stoi dziewica 😀
jak mu to przetlumaczylam to sie glupio usmiechnal😉
przechodze bo mnie to nie dotyczy… raczej ludzi mlodszego pokolenia 🙂
8 grudnia 2013 at 17:05Super
- AutorOdp.