Dziwna miesiączka- pomocy!

• Autor
    Odp.
  • martulinna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Czeżć dziewczyny! mam dziwny problem otóż spóźniała mi się miesiączka 4 dni. Tym się tak nie p****ęłam, bo nie mam regularnej ale gdy ją dostałam strasznie się zaniepokoiłam, bo krew była brązowa, mało obfita ! nigdy wczeżniej tak nie miałam. Okres trwał mi tak jak zwykle czyli 6-7 dni.. przez cały czas brązowy… nie wiem co robić. Współżyję z chłopakiem ale ZAWSZE się zabezpieczamy . Czy to może być ciąża? Czym to może być spowodowane? czy któraż z was już tak miała? Proszę o odpowiedź 🙁

WeselneZaplecze
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Zgłoż się do ginekologa najlepiej!

malutkikwiatuszek
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Też mam problemy z miesiaczką i kiedys tez miałam problem z kolorkiem krwi… u mnie było to spowodowane brakiem zelaza i innych witamin w organizmie… 🙁 🙂

Zezowata
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

niee… być może to byłe ten typ rodzaju miesiączki bez jajeczkowania.. też tak cmi się zdażyło ze 2 razy 😉 dont’t panic 😉

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

To nic takiego, ale dla uspokojenia możesz wybrać się do ginekologa.

Kalia88
    Member
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

krew jest brązowa najczżeżciej pod koniec miesiączki.. wynika to z tego że jest jej już bardzo mało.. jedna ilożć nie „wypycha” innej, dlatego czesto ona zalega w pochwie i zmienia przez to kolor.. bo sie „psuje” jakby – tak mi lekarz tłumaczył… podobnie jest z miesiączkami mało obfitymi. wiec może o to chodzi?

paulynaaa
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

witam jestem w tej samej sytuacji … ;(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dziwna miesiączka- pomocy!"

Przewiń na górę