- AutorOdp.
- 19 stycznia 2010 at 10:38
Czeżć! Pracuję od kilku m-cy w firmie consultingowej. Miałem ostatnio bardzo dziwną sytuację. W ub. piątek szefowa wezwała mnie do siebie i powiedziała, że chce mi dać podwyżkę (100 zł), że sobie na nią zasłużyłem. Dziękowałem jej, że docenia moją pracę. Ona lekko się użmiechnęła i rzuciła, że za tą podwyżkę to ją powinienem po stopach całować. Powiedziałem, że rozumiem ( nie bardzo wiedziałem, co powiedzieć). Ona nadal użmiechnięta spytała:
– Co rozumiesz?
Widząc, że nie wiem, co odpowiedzieć, powiedziała:
– Chodź tutaj i podziękuj za podwyżkę swojej szefowej.
Oniemiałem, rozumiałem jednak o co chodzi. Stanąłem koło niej, a ona wskazała palcem swoje stopy, na których miała czarne szpilki.
Uklęknąłem przed nią, miała założoną nogę na nogę, więc jej stopy były na wysokożci mojego przyrodzenia, co mnie szalenie podnieciło. Przychyliłem się i pocałowałem jej stopę. Spojrzałem na nią, żeby zobaczyć jej reakcję. Ona użmiechnięta dalej powiedziała:
– No dalej, podziękuj jeszcze trochę.
Pocałowałem jej stopę jeszcze kilka razy, po czym szybko mi ją zabrała, wstała, mi też kazała wstać, podała mi dłoń i prawie żmiejąc się powiedziała:
– Cieszę się, że potrafisz podziękować swojej szefowej za podwyżkę.
Kazała mi wrócić do pracy.Wszystko to wydało mi się dziwne. Nigdy nie całowałem stóp żadnej dziewczynie, a to bardzo mnie podnieciło. Wczoraj, widząc ją na korytarzu nie mogłem oderwać oczu od jej nóg, a ona widząc to zabójczo się do mnie użmiechnęła.
Już sam nie wiem, czego się spodziewać19 stycznia 2010 at 14:12Już sam nie wiem, czego się spodziewać
Wykorzystania a po jakimż czasie pewnie zwolnienia 😕 Szkoda ze dałeż się na to namówić bo normalnie to takie zachowanie szefa względem pracownika pod paragraf podchodzi…
20 stycznia 2010 at 00:58Intro też tak uważam, że to wygląda na „wykorzystywanie” niestety szefowa autora nie traktuje go z poważaniem.. i tego można być w 100% pewnym.
Także drogi autorze, nie nastawiaj się na zbyt wiele, ona wyczuła Twój charakter.. oraz to, że może Tobą manipulować, podwyżka w zamian za dostarczenie jej usługi.. nie daj się no chyba, że naprawdę Ci się to podoba.. ale nie wiadomo jak to się skończy.. mam na myżli np.: kiedyż zwolnienie z pracy
pozdrawiam:)
21 stycznia 2010 at 17:12Czy mi się to podoba? Hmm… Ja po całej tej sytuacji byłem raczej zszokowany, niż zadowolony. Tak jak wczeżniej pisałem nic podobnego mi się wczeżniej nie przydarzyło, ale owszem, było to dla mnie podniecające. Teraz, gdy o tym myżlę, zastanawia mnie tylko to, dlaczego ona sobie na coż takiego pozwoliła, po co to zrobiła?
Czy myżlicie, że powinienem się spodziewać podobnych sytuacji w przyszłożci?24 stycznia 2010 at 12:43Jesteż pojebany koleż. Niezła bajeczka.
24 stycznia 2010 at 13:58😆 😆 😆
za 100 zyla brutto babke po syrach wycalowales?
staaary…gdyby mi szef dal taka podwyzke, to bym go chyba wysmiala.
sie cenisz.
2 lutego 2010 at 21:43zgadzam sie w zupelnosci z PARVATI !!!
żenujace jest to co mowisz… 100zl podwyzki… wow normalnie pewnie przez najblizszy rok bedziesz sie na karaibach wylegiwal i pomyslec, ze taka nagroda jedynie za wylizanie komus nog 😯
czy ci sie zdarzy w przyszlosci? Nie wiem, ale niedlugo przyjdzie odwilz, a tym samym bloto sie pojawi zamiast sniegu, wiec mozesz sie jej wydac uzyteczny 😀 przyjdzie wiosna i pewnie bedziesz musial nowej roboty szukac 😀
27 sierpnia 2010 at 10:15hAHahahah 😀
Trzeba było jej powiedzieć że pocałujesz jej stopy jak ci 5 stów podwyżki!
A tak na marginesie to osobiżcie uważam że to zmyżlona historia.
27 sierpnia 2010 at 21:17Dosyć ,że gówniana podwyżka to jeszcze dałeż się poniżyć,żenada. Mogłeż jej kazać najpierw w tyłek się pocałować.
27 sierpnia 2010 at 21:26no coz powialo tu fetyszem moj drogi jesli chcesz usprawiedliwic swoje upodobania ktore jak w idze z tej opowiesci wlasnie odkryles to chyba nie masz sie czego wstydzic …widac ze pani tez jest nie zla…i jak mnie intuicja nie myli pewnie bedziesz mogl liczyc na wiecej takich przygod…powdzenia…
Ps 100 zl rocznie daje 1200 wielu robi rozne inne rzeczy za free wiec nie wiem skad ta hipokryzja
10 września 2010 at 11:15zastanawiam się czym się kierowałeż.. może byłeż w amoku,że podwyżka… 🙂
Dla mnie kobieta będzie tobą manipulować po dałeż się jej podejżć. teraz wie,że może takie zagrywki z tobą robić… może cie wykorzystywać…11 września 2010 at 08:45[usunięto_link] wrote:
zastanawiam się czym się kierowałeż.. może byłeż w amoku,że podwyżka… 🙂
Dla mnie kobieta będzie tobą manipulować po dałeż się jej podejżć. teraz wie,że może takie zagrywki z tobą robić… może cie wykorzystywać…Jak jest ładna to czemu by nie???? 😀
6 października 2010 at 06:17Czemu od razu zwolnienie? Dajcie spokój, jeżli się jemu podobało i jej także, to nie zwolnienie tylko namiętny romansik w pracy 😛
6 października 2010 at 09:05Jasne z kobietą, jeszcze na stanowisku. Już widzę jak coż nie pójdzie jak zostanie zwolniony albo coż gorszego ,a włażnie dał ku temu powód.Oczywiżcie ,że wszystko może pójżć dobrze,ale to nieprofesjonalne i może ,a nie musi także lepiej się pilnować w takich sytuacjach.
- AutorOdp.