- AutorOdp.
- 3 kwietnia 2007 at 12:33
jestem z Dziewczyna od Niedawna,4 Miesiace i Wiem ze sie Kochamy i Wogule ale ona Przyebywa duzo z Kolegami Swojimi i wogule… I Mowi ze nie mam Sie o Co bac A jak Cos Pytam to ona zawsze Mowi Ze”Musisz sie przyzwyczaisz Przecierz ja Cie niezdradze z Kazdym z Nich” po tym Tekscie Naprawde Troche zwatpilem,Zrobilo mi Sie SMutno i Wogule Duzo Sie Zmienilem Dla Niej Pokazuje Ta Dobra Strone Ktora juz od dawna Chciala Sie Ukazac.Czasem jest Tak jak Mowie jej Kocham Cie….. To Ona Mowi ze Tez Mnie Kocha Ze bardziej.Duzo Jest Tekstow Takich Jak dalem Popszedni.A co do Faktu jest po dwuch nieudanych Zwiazkach Ostatni byl nawet Tragiczny,po Nim znalazla sie w Szpitalu.Tez mi tego sama Nie powiedziala Tylko Dowiedzialem sie od Jej przyajciolki a pozniej Poporstu Spytalem Jej.Nie wiem Co Mam Mysliec, Ona Jest Ustawiona Wszytsko Ma Mowiac Szczerze.A ja Mam to co Mam Jestem Zwykly Szary Chlopak Niczym Sie niewyrozniam…No Coz ale to nie moja wina ze tak jest teraz ja Musz Uwazac bo nieoplaca sie Stac”Zycie wam Pokaze Czy Tak Stac Bylo Warto,Zycie pokazalo O Co tutaj Chodzi Juz Niektorym”Ale Ciag dlaszy DO tematu Czesto Pisze mi w Smsach Ze mnie Kocha i Wogule. ze Jestem Super Wspanial Cudowny ale Malo razy Mowi to na Zywo.Dopiero jak Ja Cos powiem Ze ja Kocham Ja To Czesto Wyrazam Wrecz Zasypuje.Powiedzcie mi Co o tym MysliCie Co zrobic czy Warto Draqzyc to.Powiem Jedynie ze Niekochalem Nikogo tak Jak jej i Nie za Kase Czy Za to co wszytsko ma Tylko Za jej Charakter Za Jej Cudowny Wyglad,Inteligencje…Dla Mnie Kasa Zycie Luksusowe Szczescia Nie Daje.Wole Byc Zwykly ale Miec Szczescie
6 kwietnia 2007 at 09:42Jesli interesuje Cie moje zdanie na ten temat to chcialabym wiedziec ile macie lat, to jest wazne abym mogla Ci cos doradzic 🙂
6 kwietnia 2007 at 21:10Nie zawsze słowo kocham dla każdego jest tak ważne. Ja np nie lubię jak mój chłopak kilka razy dziennie powtarza mi te słowa bo one wtedy stają się takie powszednie. Ja zawsze wypowiadam je wtedy kiedy chcę go docenić i wynagrodzić za jego dobroć. On to samo robi wobec mnie.
Ale to jest moje odczucie i tak jak napisałam wyżej każdy ma inne potrzeby. Może skup się bardziej na jej czynach i nad tym jak ona ci okazuje ta miłożć bo przecież nie tylko słowa ale i czyny mówią o uczuciach.
Pozdrawiam 🙂
- AutorOdp.