- AutorOdp.
- 25 września 2007 at 12:07
Dziewczyny od dłuższego czasu mam sny związane z toaletą, czasami w niej mieszkam, wróże w niej z kart innym ludiom,a czasami je sprzątam – jak myżlicie co moze mi chciec powiedzieć podżwiadomożć, z czym Wam sie kojaży toaleta??:)
25 września 2007 at 12:30wyłącznie z potrzebami fizjologicznymi:)
25 września 2007 at 18:39Hehe no niezłe sny miewasz 😆 😆
Nie mam pojęcia co może oznaczac taki sen. Może uważaj na to, co jesz, żeby nie skończyło się biegunka, czy czymż w tym rodzaju 😀 😀 😀25 września 2007 at 18:51Sprawdź w senniku 😛
Ciekawie musi się dziać w Twojej podżwiadomożci -toaleta kojarzy mi się tylko z jedym. Chyba nie muszę pisać z czym,
26 września 2007 at 06:25A ja wyprzedziłam Kasicę, i włażnie sprawdziłam w senniku on line i wiecie co wyszlo?????
Toaleta
uwielbiają cię kobiety i mężczyźni
Rozwalilo mnie to na lopatki 😆
26 września 2007 at 07:09No,no:) tyle różnych wyjażnień:)
Hahaha – muszka_bzzz Twoje jest zajefajne:)26 września 2007 at 11:39Musisz się z czegoż oczyżcić, bo to przeszkadza ci normalnie funkcjonować. To moga być żale do kogoż, albo sekret, lub zła cecha. Musisz to z siebie wyrzucić, a wtedy wyjdziesz z tej toalety.
27 września 2007 at 11:21no ta interpretacja jest na pewno bardziej sensowna, choc na pewno nie tak zabawna jak ta ktora ja znalazlam 😀
27 września 2007 at 13:12[usunięto_link] wrote:
Musisz się z czegoż oczyżcić, bo to przeszkadza ci normalnie funkcjonować. To moga być żale do kogoż, albo sekret, lub zła cecha. Musisz to z siebie wyrzucić, a wtedy wyjdziesz z tej toalety.
To sensowne wytłumaczenie, nawet o tym nie pomyżlałam:)
21 października 2007 at 20:45ja zawsze uwielbialam przegladac senniki, niezle rzeczy tam sa powypisywane:) wiec moze sprawdz w takiej madrej ksiazce;)
- AutorOdp.