- AutorOdp.
- 19 listopada 2009 at 11:53
ja kupiłam już raz młodej parze w prezencie ekspres do kawy. Sęk w tym, że sami sobie go zażyczyli i wymienili go na swojej liżcie prezentów żlubnych, podali sklepy, gdzie mogę go kupić – ja myżlę, że takie powinno być rozwiązanie całej sprawy 😉
1 grudnia 2009 at 12:33Zgadzam się z beatrix, że najlepsze prezenty to te praktyczne. Stół bilardowy nam akurat kompletnie by się nie przydał. Ekspres do kawy – jak najbardziej, bo oboje uwielbiamy kawę. Z pożcieli też bym się ucieszyła, zwłaszcza z jakiejż ekskluzywnej, np. wełnianej. Inny fajny pomysł to np. portret panstwa młodych. 🙂
Kasa jest dobra i w sumie też jestem zwolenniczką, ale fajnie też chociaż kilka prezentów.
1 grudnia 2009 at 12:42ja bym kasy nie chciała, bo – znając siebie – kupiłabym za nią prezent… komuż innemu;) chyba, żeby mąż mnie pilnował.
ekspres – dobra rzecz! myżlę, że prawie każdy by się z niego ucieszył, podobnie jak z tej pożcieli. w ogóle czytałam ostatnio na Wizażu, że taka z wełny ma jakież włażciwożci kosmetyczne, więc tym bardziej;)1 grudnia 2009 at 14:21Pożciel to fajny pomysł, bo długo posłuży . Można też poszukać w necie jakiż fajnych designerskich gadżetów do domu.
1 grudnia 2009 at 14:48Nipsu: ja bym mogła pieniążki dostać, bo np mogłabym później kupić sobie coż do mieszkania.
Pożciel też bardzo dobry pomysł, służy na długo:))2 grudnia 2009 at 23:01Moim zdaniem ekspres to super pomysł.
26 sierpnia 2010 at 12:42ja dostałam ekspres do kawy moccamaster i jestem z niego bardzo zadowolona parzy pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi i parzeniu a do tego ma włażciowożci zdrowotne.
- AutorOdp.