• Autor
    Odp.
  • xenia8290
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

ja kupiłam już raz młodej parze w prezencie ekspres do kawy. Sęk w tym, że sami sobie go zażyczyli i wymienili go na swojej liżcie prezentów żlubnych, podali sklepy, gdzie mogę go kupić – ja myżlę, że takie powinno być rozwiązanie całej sprawy 😉

deborah83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Zgadzam się z beatrix, że najlepsze prezenty to te praktyczne. Stół bilardowy nam akurat kompletnie by się nie przydał. Ekspres do kawy – jak najbardziej, bo oboje uwielbiamy kawę. Z pożcieli też bym się ucieszyła, zwłaszcza z jakiejż ekskluzywnej, np. wełnianej. Inny fajny pomysł to np. portret panstwa młodych. 🙂

Kasa jest dobra i w sumie też jestem zwolenniczką, ale fajnie też chociaż kilka prezentów.

nipsu
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja bym kasy nie chciała, bo – znając siebie – kupiłabym za nią prezent… komuż innemu;) chyba, żeby mąż mnie pilnował.
    ekspres – dobra rzecz! myżlę, że prawie każdy by się z niego ucieszył, podobnie jak z tej pożcieli. w ogóle czytałam ostatnio na Wizażu, że taka z wełny ma jakież włażciwożci kosmetyczne, więc tym bardziej;)

tagalog
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Pożciel to fajny pomysł, bo długo posłuży . Można też poszukać w necie jakiż fajnych designerskich gadżetów do domu.

murzynek333
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Nipsu: ja bym mogła pieniążki dostać, bo np mogłabym później kupić sobie coż do mieszkania.
    Pożciel też bardzo dobry pomysł, służy na długo:))

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Moim zdaniem ekspres to super pomysł.

kinia347
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 17
    • Bywalec

ja dostałam ekspres do kawy moccamaster i jestem z niego bardzo zadowolona parzy pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi i parzeniu a do tego ma włażciowożci zdrowotne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ekspres do kawy na prezent?"

Przewiń na górę