- AutorOdp.
- 3 lipca 2008 at 10:35
jak w tytule.zapraszam do rozmowy:)
pozdrawiam6 lipca 2008 at 20:39elektrostymulacja mieżni to zmuszanie miesni do pracy przy pomocy sprzetu kóry wytwarza prąd:)40 minutowa sesja porównywalna jest z 2 godzinna pracą wysiłkową na siłowni.Efekt-ujędrnione,wyszczuplone ciało,wygładzona dobrze ukrwiona skóra,zredukowany celulit.Podczas takiej sesji skladajacej sie z 10 wejsc mozna stracić nawet do 20 cm w obwodach ciala:).Ja sie podjelam.Jestem bardzo zadowolona bo do dzisiejszego dnia efekty są utrzymane:).Ja wykonywalam w Krakowie
pozdrawiam1 sierpnia 2008 at 14:57Nikt sie nie poddal?piszcie dziewczyny bo jestem ciekawa jak u was.Oglądałam wlasnie jak dobrze wygladac nago na stylach i tam laski poddaly sie elektrostymulacji i stracily od 2 do 5 cm:).Czyli to nie tylko na mnie dziala:)
pozdrawiam1 sierpnia 2008 at 17:22Ja wzielam sobie serie na uda.Mialam je zbyt malo „ubite”,skóra mało napięta no i zbyt duzo w obwodzie;(.Straciłam 4 cm,skóra sie rewelacyjnie n****ła i ujędrniła i moj maly bo mały celulit sie zminimalizował jeszcze bardziej.Generalnie polecam bo jest obcja wybierania stymulacji miejscowej( brzuch,uda,posladki)
pozdrawiam27 stycznia 2009 at 13:38Ja znalazlam w necie namiary na salon i jestem bardzo zadowolona.Mialam zawsze problemy z oklapnietymi plaskimi pożladkami:(.Elektro mi je ujędrnilo i podnioslo do góry.Przy wiosnie zrobie sobie powtorzenie sesji;).Robilam na Stradomskiej15
polecam i pozdrawiam maniaczki szczuplego ciala - AutorOdp.