- AutorOdp.
- 18 marca 2011 at 13:04
Już jesienią rozpocznie się 13 edycja polskiego show Tańca z Gwiazdami.
Jednym z uczestników prawdopodobnie będzie aktor Filip Bobek znany m.in z serialu Brzydula. Czy jeden z najseksowniejszych polskich aktorów, przyciągnie przed telewizory większą publikę niż dotychczas ?
A wy co o tym sądzicie ? Kogo chcielibyżcie zobaczyć w nowej edycji ? 🙂
Aktor Filip Bobek.19 marca 2011 at 14:44@izaczek wrote:
Czy jeden z najseksowniejszych polskich aktorów
on, jednym z najseksowniejszych…. eee.. taki sobie, zwykły..
Jak kto woli ;D
16 maja 2011 at 08:47Z tego, co czytałam – sam tę plotkę rozpużcił, między innymi po to, aby sprawdzić lojalnożć swoich znajomych 🙂 Ale nie przeczę, że chętnie popatrzyłabym, jak sobie radzi wychodząc na parkiet 🙂
31 maja 2011 at 12:13To nie do konca jest prawda.Bobek ma jak narazie zatrudnienie przy serialu „Prosto w serce”,tak,ze nie dalby za bardzo rady.Bo w TzG,jak wiadomo trzeba cwiczyc przez caly tydzien,aby byc gotowym na wystepy,chyba,ze cos sie zmieni do jesieni.
28 października 2011 at 22:03Mmmm fajny jest..
30 października 2011 at 13:18A ja nie wiem, kto to jest Filip Bobek :/
2 listopada 2011 at 13:34Nie znasz Filipa Bobka? Jak to możliwe 😉 Już było tyle tych edycji, że za chwilę będą tańczyć kamerzyżci Tańca z gwiazdami – oczywiżcie jako gwiazdy 😀
3 listopada 2011 at 10:34No i jak widać Filipa nie ma w TzG.Tak jak wczeżniej podawali,była taka propozycja,ale nie doszła do skutku.Pewnie będzie w 14 edycji,bo jeszcze mamy trochę aktorów,którzy nie brali udziały w tym Show.
- AutorOdp.