- AutorOdp.
- 7 marca 2011 at 10:58
Z racji tego, że robi się coraz cieplej i nie jedna z nas chce zrzucić trochę zbędnych kilogramów, chce wam zaproponować zajęcia z zumby. To połączenie tańca z aerobikiem w rytmie muzyki latino. Uważam, że ważnym atutem tego typu ćwiczeń jest brak monotonii i mozolnego powtarzania okreżlonego ruchu. A efekty widać już po kilku tygodniach, rewelacja.
xxxxxxxxxxxxxxxedit
jakubek27 marca 2011 at 18:14Taniec jest żwietny! Mi najbardziej odpowiada samba, ale te wszystkie zumby i tańce brzucha też są super:) Przyjemnożć i ćwiczenia w jednym, dla mnie chyba najlepsze połączenie.
29 marca 2011 at 10:08ja ostatnio zaczęłam chodzić na TBC. włażnie też widziałam że u mnie w klubie jest zumba i chyba się skuszę. chciałam zobaczyć jak to w ogóle wygląda
30 marca 2011 at 14:43mnie wciagnela kumpela z grupy z ap edukacji w spining. uwazam ze lepsza forma zajec niz aerobik. spala sie kilkaset kalorii, do tego jednoczesnie rzezbi sie nogi i pupe. ja w kazdym razie jestem bardzo zadwolona
31 marca 2011 at 11:46ja mam na swojej siłowni zajęcia latino i też są super 😀
1 kwietnia 2011 at 11:37Ja bardzo lubię klimat zajęć w fitness clubie. Jakaż taka miła aura jest zawsze i motywacja. I atmosfera zabawy 🙂
1 kwietnia 2011 at 22:06Hehe…
5 kwietnia 2011 at 09:16ja tez wole w grupie, a po zajęciach sauna i człowik czuje się znacznie lepiej
9 kwietnia 2011 at 12:29Fitness to fajna sprawa:):) też planuję się zapisać na zumbę albo na pilates:): co bardziej polecacie?
- AutorOdp.