• Autor
    Odp.
  • mirabella1199
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Z racji tego, że robi się coraz cieplej i nie jedna z nas chce zrzucić trochę zbędnych kilogramów, chce wam zaproponować zajęcia z zumby. To połączenie tańca z aerobikiem w rytmie muzyki latino. Uważam, że ważnym atutem tego typu ćwiczeń jest brak monotonii i mozolnego powtarzania okreżlonego ruchu. A efekty widać już po kilku tygodniach, rewelacja.
    xxxxxxxxxxxxxxx

edit
    jakubek

kreollis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Taniec jest żwietny! Mi najbardziej odpowiada samba, ale te wszystkie zumby i tańce brzucha też są super:) Przyjemnożć i ćwiczenia w jednym, dla mnie chyba najlepsze połączenie.

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

ja ostatnio zaczęłam chodzić na TBC. włażnie też widziałam że u mnie w klubie jest zumba i chyba się skuszę. chciałam zobaczyć jak to w ogóle wygląda

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

mnie wciagnela kumpela z grupy z ap edukacji w spining. uwazam ze lepsza forma zajec niz aerobik. spala sie kilkaset kalorii, do tego jednoczesnie rzezbi sie nogi i pupe. ja w kazdym razie jestem bardzo zadwolona

Malwiina
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

ja mam na swojej siłowni zajęcia latino i też są super 😀

Malwiina
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja bardzo lubię klimat zajęć w fitness clubie. Jakaż taka miła aura jest zawsze i motywacja. I atmosfera zabawy 🙂

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Hehe…

magat2
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

ja tez wole w grupie, a po zajęciach sauna i człowik czuje się znacznie lepiej

dominika88
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Fitness to fajna sprawa:):) też planuję się zapisać na zumbę albo na pilates:): co bardziej polecacie?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Fitness"

Przewiń na górę