- Ten temat ma 3 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
ramonaK.
- AutorWpisy
- 12 października 2010 o 10:17 #7511
Witam Panie!
Chciałbym zapytać o wasze dożwiadczenia z fotelikami samochodowymi. Jakie najlepsze, jakie najtańsze, najbezpieczniejsze? Mam zamiar zakupić fotelik, dlatego pytam. Słyszałem, że firma Recaro robi bardzo dobre, ale potrzebuje waszych opinii.12 października 2010 o 19:46 #182358@marasbone wrote:
Witam Panie!
Chciałbym zapytać o wasze dożwiadczenia z fotelikami samochodowymi. Jakie najlepsze, jakie najtańsze, najbezpieczniejsze? Mam zamiar zakupić fotelik, dlatego pytam. Słyszałem, że firma Recaro robi bardzo dobre, ale potrzebuje waszych opinii.Użyj wyszukiwarki, było już.
14 października 2010 o 15:56 #182359najważniejsze jest to aby : jak już kupisz fotelik to zapinaj dziecko w nim za każdym razem, wiem z dożwiadczenia, przezorny zawsze zabezpieczony, znajomi twierdzą ,że przesadzam ,żadąjąc zapięcia dzieci ale ja odpowiadam, że mają zapiąć i koniec, nie to nie jadą!
15 października 2010 o 12:46 #182360Samo zapięcie nie załatwia tak naprawdę problemu. Warto zdawać sobie srawę z tego,że są lepsze i gorsze foteliki samochodowe. Przy kupnie warto kierować się testami bezpieczeństwa. One są niezawodne. recaro wypada w nich bardzo dobrze. Wydaje mi się,ze ten model mógłby cię zainteresować http://recaro4you.istore.pl/pl/fotelik-samochodowy-recaro-young-expert-plus-mikrofibra-wysylka-gratis.html
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.