- AutorOdp.
- 12 października 2010 at 10:17
Witam Panie!
Chciałbym zapytać o wasze dożwiadczenia z fotelikami samochodowymi. Jakie najlepsze, jakie najtańsze, najbezpieczniejsze? Mam zamiar zakupić fotelik, dlatego pytam. Słyszałem, że firma Recaro robi bardzo dobre, ale potrzebuje waszych opinii.12 października 2010 at 19:46[usunięto_link] wrote:
Witam Panie!
Chciałbym zapytać o wasze dożwiadczenia z fotelikami samochodowymi. Jakie najlepsze, jakie najtańsze, najbezpieczniejsze? Mam zamiar zakupić fotelik, dlatego pytam. Słyszałem, że firma Recaro robi bardzo dobre, ale potrzebuje waszych opinii.Użyj wyszukiwarki, było już.
14 października 2010 at 15:56najważniejsze jest to aby : jak już kupisz fotelik to zapinaj dziecko w nim za każdym razem, wiem z dożwiadczenia, przezorny zawsze zabezpieczony, znajomi twierdzą ,że przesadzam ,żadąjąc zapięcia dzieci ale ja odpowiadam, że mają zapiąć i koniec, nie to nie jadą!
15 października 2010 at 12:46Samo zapięcie nie załatwia tak naprawdę problemu. Warto zdawać sobie srawę z tego,że są lepsze i gorsze foteliki samochodowe. Przy kupnie warto kierować się testami bezpieczeństwa. One są niezawodne. recaro wypada w nich bardzo dobrze. Wydaje mi się,ze ten model mógłby cię zainteresować [usunięto_link]
- AutorOdp.