Fotelik samochodowy

• Autor
    Odp.
  • marasbone
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Witam Panie!
    Chciałbym zapytać o wasze dożwiadczenia z fotelikami samochodowymi. Jakie najlepsze, jakie najtańsze, najbezpieczniejsze? Mam zamiar zakupić fotelik, dlatego pytam. Słyszałem, że firma Recaro robi bardzo dobre, ale potrzebuje waszych opinii.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Witam Panie!
    Chciałbym zapytać o wasze dożwiadczenia z fotelikami samochodowymi. Jakie najlepsze, jakie najtańsze, najbezpieczniejsze? Mam zamiar zakupić fotelik, dlatego pytam. Słyszałem, że firma Recaro robi bardzo dobre, ale potrzebuje waszych opinii.

Użyj wyszukiwarki, było już.

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

najważniejsze jest to aby : jak już kupisz fotelik to zapinaj dziecko w nim za każdym razem, wiem z dożwiadczenia, przezorny zawsze zabezpieczony, znajomi twierdzą ,że przesadzam ,żadąjąc zapięcia dzieci ale ja odpowiadam, że mają zapiąć i koniec, nie to nie jadą!

ramonaK
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Samo zapięcie nie załatwia tak naprawdę problemu. Warto zdawać sobie srawę z tego,że są lepsze i gorsze foteliki samochodowe. Przy kupnie warto kierować się testami bezpieczeństwa. One są niezawodne. recaro wypada w nich bardzo dobrze. Wydaje mi się,ze ten model mógłby cię zainteresować [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Fotelik samochodowy"

Przewiń na górę