- AutorOdp.
- 30 maja 2007 at 17:20
Mam pytanie – bardzo tłuszczą mi się włosy, mycie co trzy dni szamponem Timotei nie za bardzo pomaga, umyje w niedzielę i we wtorek już są brudne, jaki mi szampon na to polecacie?
Drugie pytanie – mam dobrą lokówkę, bo firmy Clatronic – jak najlepiej zakręcić włosy, żeby był taki całkowity baranek (ale nie chcę trwałej)? Jak robicie i czego mam użyć, żeby było super? ;>.
30 maja 2007 at 17:53nie wiem ale wydaje mi się że masz dobrze z włosami niektóre osoby muszą myć codziennie a mycie włosów co 3 dni wydaje mi sie naturalne i dla mnie jest ok
hmm może uzyj jakiegoż dobrego żelu albo wosku?
30 maja 2007 at 23:29@Mar+A wrote:
nie wiem ale wydaje mi się że masz dobrze z włosami niektóre osoby muszą myć codziennie a mycie włosów co 3 dni wydaje mi sie naturalne i dla mnie jest ok
Myje co trzy dni, bo na tyle mam czas, ale i tak szybko wygladaja, jak…ohydnie i juz ;DD. Wiesz, kiedy napisalam, ze „we wtorek juz sa brudne” mialam na mysli takie, ze juz koniecznie musze je umyc ;DD.
@Mar+A wrote:
hmm może uzyj jakiegoż dobrego żelu albo wosku?
A dokladniej co polecasz? Zeby byly dlugo puszyste i ladne?
31 maja 2007 at 07:44Też mam taki problem z przetłuszczaniem sie włosów, nienawidzę tego 😡 Aby tego uniknąć po prostu myję codziennie włosy i problem z głowy 😉 Włosy mi zawsze pachną, są czyste i żwieże.Nie wyobrażam sobie myć głowy co 3 dni 😯 Teelix na prawde nie masz czasu na czężciejsze mycie włosów ❓
6 lipca 2007 at 15:16ja na włosy stosuję kolagen (kupuję Collagen Max na allegro – najlepszy)
Wcieram w głowę po umyciu i dzięki temu są mocne, zdrowe i co najwazniejsze NIE PRZETŁUSZCZAJĄ SIĘ 😀Pozdrawiam
6 lipca 2007 at 15:25najlepsze sa szmpony rzepakowe i pokrzywowe, a takze splukiwanie wlosow octem
17 lipca 2007 at 09:40rzepakowy jest bardzo dobry i wzmacnia włoski, ale żmierdzi potwornie.. :/ ale coż za coż
27 września 2007 at 17:24Jesli mocno się przetłuszczają włoski to kup sobie szampon leczniczy z apteki, taki bedzie najodpowiedniejszy, spytaj farmaceute o poradę.
- AutorOdp.